Anamaria Prodan i-a dat peste nas Iuliei Albu: “Am atitudine, deci pot să port orice!”

 Dumba Gabriela
.

Anamaria Prodan nu pune preţ pe sfaturile în materie de modă ale Iuliei Albu şi, implicit, nu are de gând să se îmbrace după cum îi … cântă celebra expertă în fashion. Explicaţia e simplă: „Eu sunt Anamaria Prodan și pot să port orice!'.

Întâlnirea dintre Anamaria Prodan și Iulia Albu s-a lăsat cu haine eliminate din dulap. Experta în modă a considerat că experta în fotbal nu are gusturi vestimentare, astfel că i-a aruncat mare parte din garderobă.

Anamaria Prodan n-a plâns în pumni în urma acestei operațiuni, ci și-a reașezat hainele pe umerașe și a spus scurt: „Eu sunt Anamaria Prodan și pot să port orice!'.

Anamaria este recunoscută pentru personalitatea puternică, dar mai ales pentru libertatea totală a deciziilor. Nu dă explicații, nu cere sfaturi. Mai cu seamă când vine vorba despre modă. În schimb, dă cu cardul. Soția lui Reghe este o împătimită a cumpărăturilor, nu se uită niciodată la preț și nici la banii din cont. Însă, singura părere de care ține cont atunci când se îmbracă este a ei. Și uneori a soțului.

„Eu sunt Anamaria Prodan și orice aș pune pe mine sunt eu și eu știu cum să mi le port. Am atitudine, deci pot să port orice. Așa că pot să ies pe stradă și în trening', a spus pentru Libertatea impresara de fotbaliști.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton