Victor Slav, dat în judecată. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu are mari probleme în instanță, din cauza afacerilor

 Laciu Andreea
.

Recent, Victor Slav a fost dat în judecată de Robert Negoiță, primarul sectorului 3 din București. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu trece printr-o perioadă dificilă din cauza afacerilor pe care le are. Se pare că acum a ajuns să se judece cu Robert Negoiță. Însă, asta nu este singura problemă în instanță.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Victor Slav a fost dat în judecată. El este unul dintre cei mai îndrăgiți bărbați din showbiz. A lucrat ani de zile în televiziune, atât ca moderator, cât și în alte ipostaze. I s-a spus mulți ani „băiatul de la Meteo” după ce a prezentat o perioadă bună această rubrică la Pro TV. În ultimii ani însă, a preferat să se concentreze pe afaceri, dar se pare că nu a avut deloc noroc în acest domeniu.

victor-slav-1victor-slav-1

Victor Slav, dat în judecată

Fostul prezentator de televiziune are o firmă, denumită WOW Advertising, având drept obiect activități ale agențiilor de publicitate. A fost deschisă în mod oficial în anul 2021, însă nu a reușit absolut deloc să obțină profit până acum. Mai mult decât atât, primul an de funcționare a fost și cel mai dificil pentru companie, conform raportărilor contabile depuse la ANAF.

Cifra de afaceri declarată de firma lui Victor Slav anul trecut a fost în valoare de 505.606 lei, adică în jur de 100.000 de euro, mai mare decât suma totală cumulată în toți anii de existență de până acum. Însă, în același an, firma fostului prezentator a înregistrat și o pierdere impresionantă: peste 180.000 de lei, adică aproximativ 36.000 de euro, care este cam cât toate datoriile cumulate din anii anteriori, conform Fanatik.ro.

Citește și: Anunțul făcut de Victor Slav după trei ani de relație cu iubita lui, Selina: „Cred în continuare în căsătorie'

Citește și: Drama neștiută a lui George, logodnicul Adrianei Bahmuțeanu. Fosta lui soție a murit la 3 luni de la naștere:”Carmen Harra mi-a spus că…”

Citește și: Cum este Victor Slav ca tată și cum se înțelege cu Sofia, fiica lui și a Biancăi Drăgușanu: „Refuz să mă las înduplecat…”

Citește și: Imagini rare cu Laura Cosoi, alături de soț, copii, mamă și soră. Unde au plecat în vacanță: „A adus împreună trei generații'

Fostul prezentator are probleme și în instanță

În plină pandemie, Victor Slav și-a vândut un apartament în valoare de 100.000 de euro, și și-a deschis un pub pe bulevardul Decebal în sectorul 3 din Capitală. Cu toate acestea, nici cu această afacere nu a avut succes, căci l-a închis după doar câteva luni. De parcă toate acestea nu erau de ajuns, Victor Slav a ajuns în instanță cu Primăria Sectorului 3, iar procesele le-a pierdut.

În cadrul acestor procese, el a cerut suspendarea executării unor acte administrative emise de autorități. De asemenea, a fost implicat și unul dintre furnizori, care depusese o cerere de valoare redusă, iar procesul cu acesta va avea în curând termen în instanță.

Victor Slav apare ca pârât într-un proces cu Robert Negoiță

În acest moment, fostul prezentator de televiziune este implicat ca pârât într-un proces în care primarul sectorului 3, Robert Sorin Negoiță, este reclamant. Obiectul este „obligația de a face”, conform sursei citate anterior. Judecata are deja trei termene amânate, dar niciuna dintre părțile implicate nu a comentat până acum acest subiect.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton