Victor Ponta și Daciana Sârbu, imagine emoționantă la prima serbare a fiicei lor adoptate: „Părinți mândri”

 Borcilă Andreea
.

Victor Ponta și Daciana Sârbu, imagine emoționantă la prima serbare a fiicei lor adoptate. Cei doi s-au fotografiat la prima serbare a fiicei lor adoptate, Maria. Totul a fost publicat pe rețelele sociale, unde a primit numeroase aprecieri și mesaje atât de la fani, cât și de la vedete cunoscute din showbiz. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Victor Ponta și Daciana Sârbu, imagine emoționantă la prima serbare a fiicei lor adoptate. Victor Ponta și soția sa, Daciana Sârbu, au avut parte de un moment cu adevărat emoționant, zilele trecute. Cei doi apar într-o fotografie, alături de fetița lor adoptată, Maria. Mezina familiei tocmai avusese prima ei serbare, făcându-și părinții extrem de mândri de ea. 

daciana-sarbu-3daciana-sarbu-3

Victor Ponta și Daciana Sârbu au adoptat o fetiță, pe nume Maria, în decembrie 2020. Cea mică avea, la acea vreme, șase ani. Totodată, fostul politician mai are un fiu de 18 ani, pe Andrei, din fosta căsnicie cu Roxana Ponta. Cuplul mai are o fată, pe nume Irina, în vârstă de 13 ani. Toți membrii familiei au fost extrem de bucuroși atunci când i-au urat bun venit surorii lor mai mici. 

Citește și: Prima imagine cu fetiţa înfiată de Daciana Sârbu și Victor Ponta.Maria se înțelege de minune cu frații ei

Citește și: Ce dietă ține Daciana Sârbu, la 45 de ani:”Mă mențin în formă cu destul de mult chin”

Citește și: Cine e bărbatul pe care Alina Sorescu se bazează la greu, în plin divorț de Alexandru Ciucu:„Mă ajută și mă…'

Citește și: Cum se simte Adda, la câteva luni după ce a fost diagnosticată cu boala Lyme. A postat imagini cu pielea ei:„Sunt încă în celule, dar…'

Victor Ponta și Daciana Sârbu, imagine emoționantă la prima serbare a fiicei lor adoptate

Victor Ponta și soția sa, Daciana Sârbu, s-au fotografiat, recent, alături de fetița lor adoptată, Maria, la prima ei serbare. Imaginea a apărut pe Instagram și a adunat numeroase aprecieri și mesaje din partea fanilor, dar și a altor persoane publice. În fotografie, se observă cum micuța familiei poartă un costum roz de sirenă, accesorizat, în timp ce toți trei zâmbesc larg, semn că se bucură de timpul petrecut împreună. „Sirena și părinții ei mândri', a scris în dreptul pozei Daciana Sârbu. 

„Sunteți minunați! (…) Asta da familie! Felicitări! (…) Sunteți minunați! (…) Bravo! (…) Felicitări! Să fiți sănătoși și iubiți', sunt câteva dintre mesajele fanilor, de pe Instagram.

Victor Ponta și Daciana Sârbu au consultat lista cu copii greu adoptabili 

Victor Ponta și Daciana Sârbu au adoptat o fetiță, pe nume Maria, în decembrie 2020. Pe atunci, cea mică avea doar șase ani. La luarea deciziei de adopție, au participat și Andrei, băiatul lui Victor Ponta, și Irina, fiica cuplului. Procedura de adopție a durat destul de mult, însă în final, a meritat așteptarea. După ce au obținut certificatul de părinți adoptatori, cuplul a consultat lista de copii greu adoptabili.

Din mai mulți copii, au ales-o pe Maria pentru că Dacianei Sârbu i s-a părut că seamănă cu Victor Ponta: „Când am văzut-o prima dată am spus că este o asemănare mult prea evidentă și îi râdea toată fața. Am zis că e un copil vesel. Le-am și spus că nu vreau să mai vedem pe altcineva. Am găsit un chip comun care radia bucurie și așa este. Este cel mai vesel copil.', a explicat ea, potrivit Totul despre mame.

Daciana Sârbu: „Cele mai mari daruri, din viața noastră, sunt oamenii'

Victor Ponta și Daciana Sârbu au adoptat-o pe Maria acum aproape doi ani. La acea vreme, soția fostului politician le scria un mesaj fanilor de pe rețelele sociale, spunând că resimte bucuria de a fi mamă din nou.

„Cele mai mari daruri din viața noastră sunt oamenii. În mod miraculos si neasteptat viața ne-a dăruit un suflet nou. Anul acesta în familia noastră a apărut Maria. Și bucuria de a fi mamă din nou, cu toate întrebările, temerile și încântările pe care le are orice familie in care mai vine un copil.

Ne bucuram din nou de inocenta copilariei si mai prelungim putin binecuvantarea de a avea un copil mic alaturi de noi.

Va multumim tuturor celor care veti intelege ca nu vom vorbi mai mult despre acest subiect pentru ca vrem sa o protejam pe Maria si sa o ajutam sa ajunga la un echilibru in noua ei viata alaturi de noi', a scris ea într-o postare pe Instagram.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton