Roxana Ciuhulescu se mută în casă nouă, după ce a locuit mai mulți ani cu chirie: „Nu am fost niciodată adepții opulenței”

 Borcilă Andreea
.

Roxana Ciuhulescu se mută în casă nouă. Fosta concurentă de la Survivor România este extrem de ocupată cu pregătirile pentru locuință. Curând, vedeta va face marele pas, după ce a stat ani buni în chirie. Tot ce-și dorește acum este să aibă propria casă, cu o curte mică, în care familia ei să fie fericită.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Roxana Ciuhulescu se mută în casă nouă, după ce a locuit mai mulți ani cu chirie. Roxana Ciuhulescu se va muta, curând, alături de familia ei în propria lor casă. Vedeta a stat ani la rând în chirie, însă acum a venit momentul pentru a face pasul cel mare. Cu toții sunt în culmea fericirii, dar și sunt și extrem de ocupați cu pregătirile pentru noua locuință.

roxana-ciuhulescu-1roxana-ciuhulescu-1

După ani buni în care a stat cu chirie, Roxana Ciuhulescu se mută în propria ei locuință, alături de soț și cei doi copii. Fosta concurentă de la Survivor România avea deja planuri mari de viitor, iar acum și-a îndeplinit unul dintre visurile sale!

Citește și: De ce nu se operează Roxana Ciuhulescu la genunchi, după Survivor:”Trebuie refăcută articulația…”

Citește și: La 44 ani, Roxana Ciuhulescu își dorește încă un copil:”Nu există sentiment mai frumos decât alăptarea”

Citește și: Raluca Lăzăruț a fost victima hackerilor:”Îmi cer scuze pentru spam-ul cu criptomonede, din ultimele zile”

Citește și: Ce se întâmplă cu adevărat între Oana Roman și Marius Elisei:”Sunt neînțelegeri și divergențe mari între noi la acest moment”

Roxana Ciuhulescu se mută în casă nouă, după ce a locuit mai mulți ani cu chirie

Vedeta a mărturisit, recent, că a reușit să-și cumpere propria casă. Acolo, va locui alături de soț și cei doi copii. Într-un interviu pentru Antena Stars, Roxana Ciuhulescu a povestit cât de ocupată este în ultima vreme cu noua ei locuință. Vedeta se pregătește să se mute, dar nu într-o casă mare, pentru că nici ea și nici cei dragi nu sunt adepții opulenței. Ea a mai dezvăluit că este mulțumită cu strictul necesar.

„Acum suntem super ocupați cu casa. Ne mutăm cât de curând. Nu este o casă mare. Într-o casă mică încape la fel de multă iubire ca într-una mare. O casă mare înseamnă o întreținere mare, plus că noi nu am fost niciodată adepții opulenței. Ne luăm strictul necesar. Însă, stăm de ani buni cu chirie și e momentul să facem și noi acest pas. O casă cu un petec de curte acolo este exact ceea ce ne trebuie', a mărturisit Roxana Ciuhulescu, la emisiunea Star News.

Ce părere are Roxana Ciuhulescu despre un nou membru al familiei

După patru ani de căsnicie cu Silviu Bulugioiu, Roxana Ciuhulescu nu-și dorește nimic mai mult decât să fie mamă încă o dată și să trăiască din nou emoțiile alăptării, doar că se teme. Viața este mult prea complicată, spune Roxana, pentru ca un alt copil să vină pe lume. În 2018, ea a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, pe nume Cezar, chiar de ziua actualului partener de viață. În plus, vedeta mai are o fată, în vârstă de 14 ani.

„Tare ne-am mai dori un copilaș! Însă eu personal, mă tem să fac acest pas. Viața parcă devine tot mai grea și complicată, mă sperie și preocupă situația cu războiul din Ucraina. Dar cum ziceam și mai devreme, când copiii sunt mici, și părinții sunt încă tineri. Îmi aduc aminte cu mare drag perioada când am alăptat și cred că nu este sentiment mai frumos că acela. Mi-aș dori să retrăiesc acele clipe, da', a declarat Roxana Ciuhulescu pentru fanatik.ro.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton