Ce relație are Cătălin Crișan cu copiii săi, după ce și-a făcut o nouă iubită: "Mi-aș dori ca toți trei să..."

 Dumba Gabriela
.

Cătălin Crișan a vorbit despre relația actuală cu cei trei copii ai săi, după ce și-a făcut o nouă iubită. Cătălin Crișan are doi copii cu prima soție, Lucia Bubulac, iar cu Alina Cupșa, cea de a doua soție, mai are o fetiță. Nu au mers căsniciile cu mamele celor trei copii, însă relația cu moștenitorii săi este una minunată, dă asigurări Cătălin Crișan.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Ce relație are Cătălin Crișan cu copiii săi, după ce și-a făcut o nouă iubită. Ajuns la 54 de ani, Cătălin Crișan spune că pandemia l-a determinat să își facă ordine în gânduri și, în general, în viață. Are o nouă iubită, după ce mariajele cu mamele celor trei copii ai săi nu au mers și spune că acum iubește și se simte iubit cu adevărat.

3232432324

Daria, fiica sa cea mare, de 22 ani, a intrat la Medicină printre primele, dar a renunțat după șase luni și a fost admisă la Institutul de Teatru și Film în primele zece.

Ce relație are Cătălin Crișan cu copiii săi, după ce și-a făcut o nouă iubită

Fiul său, Raris, de 18 ani, este în ultimul an de liceu și își dorește să dea examen la Conservator. Cu fostele soții, ambele de profesie medic, spune a rămas în relații bune. De Lucia a divorțat după 14 ani în 2009, iar de Alina în anul 2013, după doar trei ani.

Copiii mei sunt bine. Daria, fiica mea, a intrat la Medicină printre primele, a renunțat după șase luni și a fost admisă la Institutul de Teatru și Film în primele zece.

Raris este în ultimul an de liceu și își dorește să dea examen la Conservator. Doamne-ajută!

Mi-aș dori ca toți trei să semene cu mine măcar în amploarea credinței în Dumnezeu, sensibilitate, coloană vertebrală dreaptă, în refuzul de a face compromisuri și în bunătatea de a ajuta oameni în necaz, fără a aștepta reciprocitatea.

Privindu-i îmi dau seama cum trec anii peste mine. Daria, este un copil talentat și nu sunt deloc subiectiv, dimpotrivă, poate prea obiectiv. Cântă, dansează fabulos.

Citește și: Manuela Oprișiu de la Puterea Dragostei și-a botezat fetița.Primele imagini de la eveniment

Citește și: Fiul lui Dani Oțil, prima apariție la TV. Ce a spus prezentatorul despre Luca Tiago, în direct:„Ați înțeles cu cine seamănă copilul’

Citește și: Cine este Ileana Aloman, sora lui Culiță Sterp.Este căsătorită și are o fetiță

Nimic nu este întâmplător pe această lume…tatăl ei cântă de 35 de ani și este actor la bază, iar Daria, ce să vezi…o are profesoară pe fiica lui Florin Zamfirescu, marele actor fiindu-mi profesor la IATC pe vremea studenției mele.

Pe Raris și pe Lara îi aștept să-și aleagă calea. Ei singuri trebuie să-și descopere drumul de urmat. Noi parinții putem fi eventual doar cortina de copaci de la marginea lui, cea care să mai pună stavilă și să-i păzească de furtunile acestei vieți…„, a declarat Cătălin Crișan pentru fanatik.ro.

Cine este iubita lui Cătălin Crișan

După două căsnicii care i-au adus la activ și două divorțuri, Cătălin Crișan se bucură abia acum de fericirea adevărată și de liniște, după spusele lui.

Destinul i-a scos-o în cale pe Monica, femeia lângă care vrea să îmbătrânească, iar artisul nu exclude să ajungă din nou la altar.

Iubirea nu l-a ajutat doar să-şi vindece sufletul și să treacă peste momentele grele din sfera emoțională, ci şi să se redreseze din punct de vedere profesional.

'Despre căsătorie, orice se poate întâmpla. Eu mi-am dorit să întâlnesc un om alături de care să îmbătrânesc şi confirm: există acel suflet deosebit!

Am învăţat că nu trebuie să mai spui cuvântul niciodată. Dumnezeu le aranjează pe toate', spunea artistul acum câțiva ani.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton