Victor Becali o ironizează pe Anamaria Prodan după ce ar fi trucat imaginea cu Stanciu: "Unii trăiesc pentru poze"

 Dumitrache Laura
.

Victor Becali a pornit un nou război cu Anamaria Prodan. Impresara a folosit Photoshop-ul pentru a apărea în imaginea de prezentare a lui Nicușor Stanciu în China, la Wuhan Three Town Fotbal Club. Victor Becali nu s-a putut abține și a ironizat-o aspru pe fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan este un impresar devotat, iar faptul că nu a fost prezentă alături de fotbalistul Nicușor Stanciu la semnarea contractului cu echipa Chinei, la Wuhan, a determinat-o să apeleze la ajutorul Photoshop-ului. Victor Becali a taxat-o pentru acest gest și nu s-a abținut să-și spună părerea.

Familia BecaliFamilia Becali

Victor Becali a vorbit despre subiectul Anamaria Prodan, după ce agentul a vrut cu orice preț să fie aproape de fotbalistul Nicușor Stanciu la prezentarea în China, chiar dacă fizic nu se afla acolo. Verișorul lui Gigi Becali nu a ratat ocazia de a o ironiza pe impresară.

Citește și: Anamaria Prodan, mesaj acid pentru Reghe de Ziua Îndrăgostiților:„De morți, numai de bine!'. Ce cadouri luxoase își făceau în trecut

Citește și: Ce schimbare de look și-a făcut Anamaria Prodan la nivelul feței.Pare alt om!

Citește și: Monica Gabor, geloasă pe Anna Lesko în timpul căsniciei cu Irinel Columbeanu.Ce i-a impus milionarului

Citește și: Cine este Arkanian de la Chefi fără limite.Are melodii cu Antonia, Alex Velea și Florin Salam

Victor Becali o ironizează pe Anamaria Prodan pentru poza trucată

Anamaria Prodan nu a putut să meargă cu Nicușor Stanciu la prezentarea în China, așa că a apelat la Photoshop pentru a fi alături de fotbalist și colegii de la firma de impresariat. Victor Becali și impresara nu sunt în relații bune din cauza faptului că Dennis. Man și Ianis Stoica au renunțat la impresariatul Anamariei Prodan și au semnat cu firma Becali Sports. După ce fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf și-a trucat poza, Victor Becali nu a ratat ocazia de a o ironiza.

„Nu m-am gândit. Dar știți că pe timpul nostru nu prea era tehnologia așa avansată. Eu când am spus că sunt unii oameni care trăiesc pentru poze, m-au cam luat la mișto niște colegi de-ai dumneavostră din presă. 

Cum spuneați dumneavoastră de Chivu. de Mutu. de Popescu de Hagi, de Petrescu. De toată generația asta, mai că trebuia să stau și în cantonament, că în rest eram tot timpul cu ei. N-am prea făcut poze cu ei. Doar la birou sau cu tricoul, chestii de genul acesta, dar să stau toată ziua să postez pe Instagram sau pe Facebook sau pe știu eu ce… Sunt oameni care trăiesc pentru chestia asta și le place să facă chestia asta, dar măcar dacă pozele erau reale„, a spus Victor Becali, potrivit digisport.ro.

Anamaria Prodan, reacție dură la Victor Becali

După ce a fost atacată de impresarul Victor Becali, în legătură cu poza trucată de la transferul fotbalistului Nicolae Stanciu la clubul chinez de fotbal Wuhan Towns. La scurt timp după ce a auzit declarațiile lui Victor Becali la adresa ei, Anamaria Prodan a vrut să lămurească scandalul cu impresarul. Vedeta a avut replici usturătoare la adresa lui Victor Becali.

Victor Becali a prins grai! Offf! 10 ani a stat sub pat sau în celulă! Îi e dor poate. I-a plăcut, am înțeles de la câțiva care îl știu din închisoare. Nu voia pachet. Voia doar cremă. Să fie pielea fină. Îi recomand să-si vadă de bătrânețea lui că, dacă îi vin avocații pe cap, vinde și ultima proprietate pe care o mai are să-mi plătească daune și doarme după unde poate și cu cine poate ! Câinii latră, padrina trece … peste toți! a declarat Anamaria Prodan, pentru Click!

Anamaria Prodan a trucat poza de prezentare a lui Nicolae Stanciu?

În urmă cu câteva zile, Nicolae Stanciu a semnat un contract cu clubul chinez Wugan Towns. Fotbalistul a fost transferat, în China, de Wuhan Three Towns, pentru patru milioane de euro, de la Slavia Praga. Anamaria Prodan a postat pe contul personal de Instagram, o imagine împreună cu Stanciu și partenerii ei de la SPOCS, firma de impresariat la care aceasta lucrează. Pentru că nu a putut fi alături de ei, vedeta a decis să apeleze la un trucaj foto pentru a apărea alături de ei. „Mult succes Nicolae Stanciu la Wuhan', a scris Anamaria Prodan, alături de fotografie.

Impresara a fost dată de gol după ce firma SPOCS a postat aceeași fotografie, dar fără Anamaria în cadru, acesta fiind, totuși, menționată în descriere. Ulterior, imaginea a fost înlocuită cu cea în care apare și Anamaria Prodan.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton