Cine este Tania Alexandra, tânăra care l-a cucerit pe Kanye West la o petrecere, în Paris: „Am vorbit despre...”

 Miniosu Alexandra
.

Cine este Tania Alexandra, tânăra care l-a cucerit pe Kanye West la o petrecere, în Paris. Kanye West continuă să ocupe primele pagini alte tabloidelor din lume, după ce el și Kim Kardashian s-au despărțit. Recent, el a fost surprins în compania unei românce, la o petrecere, în Paris. Pentru a nu lăsa loc de interpretări, Tania Alexandra a povestit ce a discutat cu faimosul rapper. Iată declarațiile tinerei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Kanye West este unul dintre cei mai celebri rapper de pe întreg mapamondul. Dacă pe plan profesional se laudă cu o carieră de invidiat, se pare că nu are la fel de mult succes pe plan amoros. Presa din întreaga lume continuă să vorbească despre despărțirea șocantă dintre el și Kim Kardashian, una la care nimeni nu se aștepta.

romanca-kanye-west-1romanca-kanye-west-1

Cine este Tania Alexandra, tânăra care l-a cucerit pe Kanye West la o petrecere, în Paris. Acum câteva zile, Kanye West a participat la o petrecere specială în capitala Franței. Acolo, el a fost surprins alături de o română. Numele ei este Tania Alexandra, iar tânăra a acceptat să vorbească deschis despre ce a discutat cu rapper-ul.

Citește și: Kim Kardashian divorțează de Kanye West, după 7 ani.Ce avere fabuloasă au de împărțit

Citește și: Ce cadou a primit Alina Vidican de la soțul ei, Claude Senhoreti, la 5 luni de la nuntă:„Te iubesc!'

Citește și: Cine este și cum arată fratele lui Marian Drăgulescu de la Survivor.A dezvăluit punctul slab al Faimosului

Citește și: Sora lui Petrică Mîțu Stoian îl amenință pe Constantin Enceanu:”Îl dau în judecată…”

Cine este Tania Alexandra, tânăra care l-a cucerit pe Kanye West la o petrecere, în Paris

Zilele trecute, la Paris a fost organizată o prezentare a noii colecții a casei de modă Kenzo. După aceea, a avut loc și o petrecere fastuoasă, la care au participat diverse celebrități, dar și influenceri faimoși, din toată lumea. Printre starurile prezente la eveniment s-a numărat și Kanye West. Fire deschisă, el a vorbit cu mai mult invitați, printre care și românca Tania Alexandra.

Kanye West apare în compania româncei Tania Alexandra într-un filmuleț postat pe rețelele de socializare. Din imagini, se pare că rapper-ul a purtat o discuție cu tânăra și că ar fi fost cucerit de frumusețea ei. Pentru a nu lăsa loc de interpretări, aceasta a acceptat să vorbească despre cântăreț într-un interviu pentru Teo Show.

Tania Alexandra, despre conversația cu Kanye West

Cine este Tania Alexandra, tânăra care l-a cucerit pe Kanye West la o petrecere, în Paris. Tania Alexandra a recunoscut că ea și Kanye West au purtat o conversație. Spune ea, cei doi au discutat despre muzică și modă. Tânăra este și antrenor de fitness.

„Da! Am vorbit un pic despre modă, despre muzică, am avut o discuție, da! Mă ocup de modă mai mult, dar da, sunt și antrenor de fitness!', a mărturisit Tania Alexandra despre discuția cu Kanye West.

În cadrul interviului, Tania Alexandra a vorbit și despre oamenii din străinătate cu care ea intră în legătură. Românca crede că cei de peste hotare au un comportament foarte deschis.

„Este spectaculoasă! Este o lume și un pic specială aș putea spune, pentru că oamenii sunt diferiți, văd lucrurile altfel! Sunt foarte deschiși, au un comportament foarte deschis', a mai declarat românca.

„Cred că vrea să se împace cu Kim'

Cine este Tania Alexandra, tânăra care l-a cucerit pe Kanye West la o petrecere, în Paris. Printre altele, Tania Alexandra a comentat și despărțirea lui Kanye West de Kim Kardashian. Românca e de părere că rapper-ul vrea să se împace cu Kim. În plus, Tania consideră că Julia Fox și cântărețul nu se prea potriveau, pentru că ea nu ar fi neapărat genul lui de femee.

„Cred că vrea să se împace cu Kim! Cred că Julia nu era neapărat genul lui de femeie, am cunoscut-o și pe ea și nu prea se potriveau! Pentru că nu sunt neapărat același gen, nu vin din același loc! El a încercat să o schimbe ca stil și ca gen și nu cred că a fost ceea ce a dorit nici ea (…) El își dorește să fie cu familia lui!', a susținut românca.

Cu ce se ocupă Tania Alexandra

Cine este Tania Alexandra, tânăra care l-a cucerit pe Kanye West la o petrecere, în Paris. Tania Alexandra, cea care a fost surprinsă alături de Kanye West la o petrecere, e foarte pasionată de modă. De meserie, ea este instructor de fitness.

Românca a urmat cursurile unei școli de televiziune din România și a fost eleva lui Teo Trandafir, în cadrul Școlii de Televiziune Tudor Vornicu.

Sursă foto: Instagram, Libertatea, Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton