Vica Blochina și Carmen Grebenișan participă la Survivor România 2023? Vedetele ar fi semnat deja cu PRO TV

 Radulescu Ruxandra
.

Vica Blochina și Carmen Grebenișan participă la Survivor România 2023? În perioada ce va urma, producătorii vor dezvălui cine sunt cei care vor lua parte la competiția de aventură. Momentan, nu a fost nimic confirmat cu privire la vedetele care au acceptat provocarea Survivor România 2023. Totuși, au fost vehiculate două nume din showbiz, pe care telespectatorii le-ar putea vedea în sezonul care începe la anul: Vica Blochina și Carmen Grebenișan.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Vica Blochina și Carmen Grebenișan participă la Survivor România 2023? Cine merge la Survivor România 2023? Iată întrebarea la care orice fan al emisiunii vrea să afle un răspuns cât mai rapid. Publicul va fi nevoit să mai aștepte ceva timp, până când numele concurenților vor fi făcute publice. Cel mai mare entuziasm planează, desigur, în jurul vedetelor care vor participa la acest sezon din Survivor. Gazda competiției va fi, ca de obicei, Daniel Pavel, cel care îi va încuraja pe concurenți în probele pe care le vor avea de înfruntat.

survivor-audiente-30-maisurvivor-audiente-30-mai

Vica Blochina și Carmen Grebenișan participă la Survivor România 2023?

Show-ul de aventură va fi difuzat oficial începând din ianuarie. Daniel Pavel a făcut însă un anunț important. Cei care nu mai au răbdare să aștepte până la anul, pot afla care sunt celebritățile din Tribul Faimoșilor, pe 15 decembrie, de pe platforma Voyo. Tabăra vedetelor va fi formată din 12 persoane, șase fete și șase băieți.

Citește și: Când începe „Survivor România’ 2023. Alex Delea:„Show-ul ăsta e pentru dependenții de adrenalină’

Citește și:Zanni ar putea fi înlocuit la PRO TV.Cine va prezenta emisiunea Survivor Extrashow, în noul sezon?

Citește și: Ioana Chișiu și iubitul ei s-au despărțit. În ce relații au rămas:’Nu este vorba de înșelat…’

Citește și: Anamaria Prodan a câștigat un nou proces împotriva lui Laurențiu Reghecampf:„N-ai cum să te zbați să nu plătești copilului tău’

„12 membri are Tribul Faimoși la startul celui mai puternic epic reality game show. Aptitudini și motivații croite pe măsura show-ului vor demonstra și celebritățile care au acceptat provocarea Survivor România pentru sezonul următor. Veți face cunoștință cu cele 6 fete și 6 băieți, pe VOYO, joi 15 decembrie', a anunțat Daniel Pavel, prezentatorul Survivor România 2023.

Noul sezon începe în ianuarie, anul viitor

Producătorii se străduiesc să păstreze suspansul cu privire la celebritățile care se vor întrece în jungla domincană. Există două nume care au fost vehiculate. Este vorba de influencerița Carmen Grebenișan și Vica Blochina, fostă balerină și mama fiului lui Victor Pițurcă. Cele două ar fi semnat deja contractele cu trustul PRO și sunt entuziasmate pentru provocarea plină de adrenalină.

Carmen Grebenișan va fi nevoită să renunțe la ținutele fashion și la social media și să facă față condițiilor din jungla dominicană. Ea a mai avut totuși o experiență asemănătoare, când a participat la Asia Express, alături de buna ei prietenă Alina Ceușan.

Foto: Instagram/Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton