Vedetele au făcut shopping la ParkLake, înainte de Sărbători. Au ales cele mai frumoase cadouri de Crăciun la VIVA! Shopping with Stars

 Miniosu Alexandra
.

Miercuri, vedetele au făcut shopping la ParkLake, înainte de Sărbători. Luna Decembrie este cunoscută drept luna cadourilor. Alegerea darurilor poate fi însă o treabă grea. Noroc cu partenerul nostru de nădejde, ParkLake, care le-a ajutat pe celebritățile noastre să ia deciziile potrivite. Iată ce staruri autohtone au dat iama în magazine și ce au ales!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Miercuri, pe 14 decembrie 2022, vedetele au făcut shopping la ParkLake, înainte de Sărbători. Astfel, celebritățile noastre, precum Alina Sorescu, Gabriela Cristea și Elena Gheorghe, au dat startul cumpărăturilor pentru cei dragi. La final, toată lumea a fost mulțumită, pentru că au găsit cadourile perfecte de Crăciun, cu puțin timp înainte de venirea Moșului.

alexandra-ungureanualexandra-ungureanu

Alina Sorescu, Elena Ionescu, Cristina Almășan, Cristina Cioran, Elena Gheorghe și sora ei, Ana Pîrvulescu, Andreea Perju, Gabriela Cristea și soțul ei, Tavi Clonda, Alexandra Ungureanu și Bella Santiago au avut parte săptămâna aceasta de o sesiune senzațională de shopping, la ParkLake, în București. Vedetele au ales cele mai frumoase cadouri de Crăciun, atât pentru ele, cât și pentru cei dragi.

Citește și: Actorul român Sebastian Stan, nominalizat la Globurile de Aur:”A fost o experiență incredibilă”

Citește și: Vlăduța Lupău a ajuns de urgență la spital. Ce decizie radicală a luat:„Din motive de sănătate, nu…'

Citește și: În ce relații au rămas Florica Boboi și Oxi, după finala emisiunii Chefi la Cuțite:„Doar cine o înțelege…'

Citește și: Dana Săvuică, vacanță de lux în Caraibe. Cine a însoțit-o:”Îmi voi croi povestea aici”

Vedetele au făcut shopping la ParkLake, înainte de Sărbători

Cele 11 vedete au avut însă parte de puțin ajutor, pentru că știm cu toții cât de grea poate fi alegerea cadourilor pentru persoanele dragi. Așadar, ParkLake le-a ușurat munca prin niște Gift Card-uri de Crăciun.

În această lună, ParkLake a lansat un card special, cu tematică Christmas, în valoare de 100, 300 sau 500 de RON, care se poate achiziționa de la biroul de informații din zona Main Square. Elegant, simplu și rapid, noul Gift Card ParkLake oferă inspirația necesară pentru a le face o bucurie de sărbători celor dragi!

Cele 11 vedete de top au venit miercuri, la ParkLake, pentru a celebra evenimentul de lansare a Gift-Card-urilor cu tematică Christmas. Îmbrăcate la modă, acestea și-au găsit cadourile perfecte de Crăciun, având în vedere gama variată de magazine. În plus, celebritățile au avut parte și de o mega-surpriză, pentru că Primark a inaugurat primul magazin din România, în ParkLake, din Capitală.

Ce cadouri de Crăciun au ales

Vedetele autohtone au fost atrase în special de haine, dar și de încălțăminte. Starurile au petrecut momente bune în magazinele din ParkLake, timp în care au probat diferite piese vestimentare și pantofi.

De asemenea, multe dintre ele s-au gândit și la prichindeii lor de acasă, așa că și-au concentrat atenția și pe haine și pantofi pentru copii. La final, toate au plecat cu sacoșele încărcate, semn că oferta de la ParkLake a fost cu adevărat generoasă. Imaginile din GALERIA FOTO stau drept dovadă.

Mulțumiri speciale sponsorului evenimentului, Parklake Shopping center.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton