Vica Blochina, mărturisire în lacrimi despre fiul său, la Survivor România 2023: „Nu mai vorbește cu mine, îmi vine să plâng”

 Dumitrache Laura
.

Vica Blochina a făcut o mărturisire în lacrimi despre fiul său, la Survivor România 2023. Războinicii și Faimoșii au avut prima luptă pe traseu, iar Vica Blochina a făcut o mărturisire emoționantă despre fiul ei, Edan. Faimoasa a izbucnit în lacrimi după ce a adus un punct echipei sale, dezvăluind că vrea să își facă mândru copilul.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Vica Blochina a făcut o mărturisire în lacrimi despre fiul său, la Survivor România 2023. Vica Blochina și-a dorit foarte mult să participe la Survivor România 2023, iar visul i s-a îndeplinit. Vedeta face parte din echipa Faimoșilor, iar luni seara a avut loc prima bătăline cu Războinicii pe traseu. Vica a reușit să aducă un punct echipei sale și a izbucnit în lacrimi, făcând dezvăluiri emoționante despre fiul său, Edan.

vicavica

Prima ediție Survivor România 2023 a început bine pentru Războinici și Faimoși. Cele două echipe s-au luptat pentru imunitate, iar victoria a fost de partea Războinicilor. Vica Blochina a ajuns în Republica Dominicană și dorește să-i arate fiului ei că este o femeie puternică.

Citește și: Cum s-au cunoscut Vica Blochina și Victor Pițurcă.Au avut o relație timp de 16 ani, deși el era căsătorit

Citește și:Vica Blochina, motivul pentru care a acceptat să meargă la Survivor România 2023:”Pe bani mulți”

Citește și: Cum arată casa în care s-a mutat Adda:„E o schimbare destul de mare'

Citește și:Andreea Bălan a plecat în India pentru a se întâlni cu un guru renumit:'Sunt fericită că am venit până aici să-l cunosc. Simți cum se schimbă ceva în tine…'

Vica Blochina, mărturisire în lacrimi despre fiul său, la Survivor România 2023

Vica Blochina, 47 de ani, a acceptat provocarea de a merge la Survivor România 2023. Vedeta a vrut să ajungă în jungla dominicană pentru a-și testa limitele și pentru a-și face mândru fiul. Prima ediție a emisiunii de la Kanal D a avut loc luni seara, iar Vica Blochina a reușit să aducă un punct echipei sale. Faimoșii și Războinicii s-au luptat pentru imunitate, iar bătălia a fost câștigată de Războinici.

În cadrul testimonialelor, Vica a fost extrem de emoționată și a dezvăluit că fiul ei nu mai vorbește cu ea, după ce aceasta a decis să participe la Survivor România 2023.

'Fiul meu nici nu mai vorbește cu mine. Mi-a spus că dacă vin aici nu o sa mai vorbim. În timpul probei, când am văzut că mai am de dărâmat un triunghi, m-am gândit că trebuie să aduc acest punct pentru fiul meu. Și am făcut-o. O să fie tare mândru de mine. O să-i demonstrez că mama lui este cea mai bună', a spus Vica Blochina cu lacrimi în ochi.

Vica Blochina: 'Sper din tot sufletul să le arăt tuturor că se poate și la vârsta asta să fii bun'

Vica Blochina a fost cuprinsă de emoții, dar vrea să le arate tuturor că este o femeie puternică și că poate face față probelor dificile. Vedeta vrea cu orice preț să fie foarte bună pe traseu și să aducă puncte echipei sale.

'Am lăsat un copil acasă și sper din tot sufletul meu să le arăt tuturor că se poate și la vârsta asta să fii bun, să fii plin de viață și să fii foarte bun pe traseu.Îmi vine să plâng și am foarte mari emoții', a declarat Vica când și-a făcut prezentarea, în prima ediție Survivor România 2023.

Vica Blochina, despre motivul pentru care a plecat la Survivor România 2023

Vica Blochina a acceptat să plece în Republica Dominicană, iar motivul au fost chiar banii. Vedeta a mărturisit că este plătită foarte bine și chiar își dorește să câștige noul sezon al reality show-ului.

„Aş rămâne singură pe insulă cu Iftimoaie. Am mai fost, mă pot baza pe el. Cum am fost convinsă să merg la Survivor? Plec pe bani mulţi în vacanţă, fac şi detox. Este pentru prima oară în viața mea în care mă stresez, după ce am semnat, pentru că îmi e frică de foarte multe lucruri.Balaurii o să iasă, știu lucrul acesta. O să mă cunoască lumea, mă cunosc în situații critice, probabil cu balauri mai mari la un moment dat. Sper să mă mențin civilizată. Știu ce se întâmplă când supraviețuiești, e greu', a spus Vica Blochina în emisiunea La Măruță.

Sursa foto: Captura video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton