Jorge și Răzvan au rămas în afara triburilor, în prima ediție Survivor 2023. Decizia i-a șocat pe concurenți: „Vă rog să părăsiți ceremonia!”

 Radulescu Ruxandra
.

Jorge și Răzvan au rămas în afara triburilor, în prima ediție Survivor 2023. Prima ediție a show-ului de aventură din Republica Dominicană a început în forță cu adrenalină și provocări neașteptate. Concurenții din tribul Faimoșilor și cel al Războinicilor au avut ocazia să-și măsoare forțele în prima confruntare a acestui sezon. Cel mai imprevizibil moment pentru ambele echipe a fost atunci când Daniel Pavel le-a spus lui Jorge și lui Răzvan să părăsească ceremonia. Colegii celor doi au fost foarte intrigați de această decizie și au reacționat imediat.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Jorge și Răzvan au rămas în afara triburilor, în prima ediție Survivor 2023. Momentul mult așteptat de fanii show-ului de aventură a venit în sfârșit. Survivor România 2023 a debutat luni 9 ianuarie, iar concurenții au fost nevoiți să se confrunte cu primele probe, dar și cu condițiile dificile din jungla dominicană. Aventura și adrenalina s-au îmbinat perfect în prima ediție a acestui sezon Survivor. Cel mai controversat moment a fost atunci când Daniel Pavel le-a spus lui Jorge din Tribul Faimoșilor și lui Răzvan din Tribul Războinicilor să părăsească ceremonia.

survivor-romania-2023-2survivor-romania-2023-2

Jorge și Răzvan au rămas în afara triburilor, în prima ediție Survivor 2023

Moment extrem de tensionat la Survivor România 2023. Prima ediție a show-ului de aventură care a debutat pe 9 ianurie a adus o serie de surprize. Concurenții din Tribul Faimoșilor și cei din Tribul Războinicilor și-au măsurat pentru prima dată forțele și au avut parte de o confruntare pe cinste, în care Răzvan a adus două puncte pentru echipa Războinicilor.

Amfitrionul show-ului, Daniel Pavel, i-a rugat pe concurenți să selecteze câte o persoană din fiecare trib. Jorge și Daniel Pavel au fost cei aleși de triburile lor.

Citește și: Cine este Maria Lungu de la Survivor 2023. A fost iubita lui Mircea Eremia și a participat la Puterea Dragostei

Citește și: Cine este Bianca Patrichi de la Survivor 2023. E nepoata lui Cornel Patrichi și a fost ispită la Insula Iubirii

„Înainte să încheiem am nevoie de la voi să-mi dați câte un nume din rândurile voastre. Vreau să iasă în față' a anunțat Daniel Pavel.

Mare a fost mirarea colegilor când Daniel Pavel le-a spus celor doi să părăsească ceremonia.

„Vă rog să părăsiți ceremonia!', a anunțat Pavel, fără nicio explicație.

Vica Blochina a fost teribil de suprinsă de această decizie.

„Am fost luați prin surprindere. Unde e Jorge al nostru, spuneți noi?', a spus Vica Blochina.

Cum au fost selectați concurenții pentru Survivor România 2023

Survivor România 2023 este unul dintre cele mai urmărite show-uri, iar acest aspect se datorează în principal celor 12 vedete, ce trebuie să facă față unor provocări nemaiîntâlnite până la acel moment. Puțini știu că procesul de selecție a celor 12 Faimoși este unul foarte complex și care durează luni de zile. Pentru Survivor România 2023 au fost luate în considerare peste 150 de celebrități din România.

„Am discutat cu peste 150 de vedete. Sunt convins că am găsit cea mai bună variantă în contextul dat. Eu sunt îndrăgostit de acest format. Îi admir pe toți cei care acceptă o astfel de provocare. Totul este 100% real. Concurenții au parte de condiții la care nici nu s-ar fi putut gândi. Sunt extrem de încântat de casting-ul final. Vreau să le mulțumesc tuturor că au acceptat să facă parte din frumoasa aventură SURVIVOR ROMÂNIA!’, a declarat Marcel Radu, Head of Talent Management and Scouting PRO TV.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton