Viața dramatică a artistei Saveta Bogdan. A fugit cu iubitul în lume la 16 ani, s-a măritat la 18, iar la 20 a rămas văduvă

 Oana Pantazi
.

Ajunsă la 76 de ani, Saveta Bogdan ar putea fi, fără doar și poate, protagonista unei drame romantice… pentru că viața ei, începută cu o poveste de dragoste adolescentină tulburătoare, s-a dovedit a fi un coșmar din care a scăpat cu greu.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Privind-o pe Saveta Bogdan (76), cu greu poți ghici, în spatele zâmbetului ei optimist, drama a cărei protagonistă a fost încă din fragedă tinerețe. Totul a început cu o poveste de dragoste pentru care a sacrificat tot și s-a încheiat în cel mai tulburător mod cu putință.

Saveta Bogdan a rămas văduvă la 20 de ani

Că dragostea e oarbă avea s-o constate, în timp, și Saveta Bogdan. La doar 16 ani însă, îndrăgostită și fericită, a fugit de acasă împreună cu iubitul ei, cu doar un an mai mare, deoarece părinții se împotriveau relației. Doi ani mai târziu, cei doi deveneau soț și soție, iar la 18 ani artista era deja văduvă…

Citește și: Saveta Bogdan, despre experiențele paranormale trăite: „Spiritul mamei m-a salvat”

Citește și: Cum a trecut Sore peste despărțirea de tatăl fetiței ei: „Nu mai e nimic de zis'

Citește și: Răsturnare de situație. Armin Nicoară și Claudia Puican nu s-au căsătorit, de fapt:'Nu mai putut…'

Citește și: Laura Cosoi, primele declarații despre botezul fiicei sale, Lara:„Vrem să fie aceeași biserică, același preot’

'La 16 ani m-am măritat. El avea 17 ani, amândoi eram din Sângeroz-Băi. Ne-am îndrăgostit la căminul cultural, la hora satului. Părinții mei mi-au zis: «Ce-ți trebuie ție, ăsta? Nu-ți trebuie, că e sărac, n-are capre, n-are vaci, n-are pământ, mănâncă pită pe cartelă!». Nu era sărac, avea o casă, stătea cu mama lui, ea lucra la farmacie, era o familie un pic mai inteligentă.

(…) Eu am fugit la 16 ani, el la 17, dar n-am putut să facem actele, m-am mutat la el, soacra nu a fost de acord, nu m-a vrut de noră niciodată.

Mi-a zis: «Asta e cântăreață, nu ne trebuie!». Îl divinizam, îl iubeam. N-am stat mult cu el. Ne-am căsătorit la 18 ani, apoi l-au luat în armată. Doi ani la Marină.

A venit acasă și nu a mai durat mult și a murit. Eu am rămas văduvă. A murit, îi plăcea să bea. Abia împlinisem 20 de ani', a dezvăluit Saveta Bogdan în podcastul lui Valentin Sanfira.

„Îmi spunea că mă omoară și dormea cu cuțitul sub pernă”

La 16 ani, când a simţit pentru prima oară fiorii dragostei, Saveta Bogdan credea că toată lumea este a ei şi viaţa este despre iubire şi fericire. N-a fost să fie aşa! A aflat pe pielea ei, când era doar o copilă, ce înseamnă durerea şi umilinţa.

A fugit de acasă cu bărbatul de care se îndrăgostise şi atunci a început calvarul pentru ea. Tânărul pe care îl iubea s-a dovedit un monstru, care a bătut-o în repetate rânduri. În plus, îi interzicea să cânte, consuma mult alcool şi o ameninţa deseori. „Îmi spunea că mă omoară şi dormea cu cuţitul sub pernă’, a povestit Saveta Bogdan, în urmă cu ceva timp, la Acces Direct.

Din nefericire, artista nu a avut noroc nici cu al doilea soț, care o abuza fizic și care a înșelat-o de nu mai puțin de 83 de ori!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton