Cine este și cum arată sora lui Vlad Gherman: „Semănăm?”

 Ifrim Georgiana
.

Cine este și cum arată sora lui Vlad Gherman. Actorul este foarte activ pe rețelele de socializare și împărtășește cu fanii momentele speciale din viața sa. Recent, acesta a postat o fotografie alături de sora sa, Alexandra, o tânără care lucrează în televiziune și care are o fetiță superbă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Actorul din serialul „Adela' are o relație strânsă cu familia, în special cu sora sa. Aceștia s-au născut și au crescut împreună în București. Tânărul a devenit cunoscut publiclui prin serialul muzical „Pariu cu viața', unde a jucat rolul lui Vlad Stănescu. În 2011, împreună cu Cristina Ciobănașu, acesta a înființat trupa ONE și a jucat, ulterior, în serialele „Când mama nu-i acasă', „O grămadă de caramele' sau „Fructul oprit'. Pe plan personal, Vlad Gherman formează un cuplu cu Oana Moșneagu și lucrează la mai multe proiecte împreună.

vlad-gherman-1vlad-gherman-1

Deși își ține membrii familiei departe de lumina reflectoarelor, actorul postează, cu ocazia unor momente speciale, imagini cu aceștia. Iată cine este și cum arată sora lui Vlad Gherman!

Citește și: Cum arată mama Oanei Moșneagu.S-au pozat împreună, alături de Vlad Gherman

Citește și: Oana Moșneagu și Vlad Gherman au trecut la un alt nivel al relației. Le-au făcut cunoștință părinților:”Bucurie. Multă bucurie”

Citește și: Anca Țurcașiu a căzut în casă și și-a rupt piciorul, vara trecută: Am avut dublă fractură de rotulă. De atunci, joc un rol șchioapă și în cârje'

Citește și: Frații lui Florin Pastramă, reținuți de Poliție. Ar fi cumpărat mașini din Germania și le-ar fi vândut cu acte false

Cine este și cum arată sora lui Vlad Gherman

Pe pagina sa de Instagram, Vlad Gherman a postat o fotografie alături de sora sa, Alexandra, care este mai mare decât el cu 3 ani. Aceasta profesează într-un domeniu diferit, fiind dintotdeauna pasionată de științele umaniste.

„Ea este surioara mea! Semănăm?', a scris actorul, în dreptul fotografiei.

Comentariile nu au încetat să apară, iar părerile au fost împărțite. În timp ce unii au observat asemănarea dintre cei doi, alții au apreciat că nu se aseamănă deloc: „Ochii diferă, clar!', „Ea seamănă cu mama și tu cu tatăl vostru!', „Da, semănați! Să fiți sănătoși și fericiți'.

Cu ce se ocupă sora actorului

Alexandra Gheman este o tânără care lucrează în domeniul televiziunii și deține un cont de Youtube, unde vorbește despre experiențele sale în calitate de mamă. Aceasta are o fetiță pe nume Sofia, pe care o crește de una singură.

Sunt o mamă singură. Nu e cel mai ușor lucru din lume, dar nici cel mai greu și mereu spun că dacă eu pot, oricine poate. Am divorțat când aveam 28 de ani. Singurul meu regret legat de divorț este că nu s-a întâmplat mai repede', a spus Alexandra Gherman, potrivit a1.ro.

Oana Moșneagu și Vlad Gherman le-au făcut cunoștință părinților

Oana și Vlad Gherman au decis să-și ducă relația la un alt nivel, așa că și-au pus părinții față în față pentru prima oară. Cu ocazia zilei de naștere a mamei sale, actrița a decis să o ducă la un restaurant, unde a făcut cunoștință cu părinții partenerului său.

„Nu cred că e nevoie de prea multe cuvinte ca să descriu ce reiese oricum din fotografiile astea. Bucurie. Multă bucurie. Să îmi trăiască! Toți! Fericiți și sănătoși! Și ea să îmi rămână plină de sfânt, magie și joc până la adânci bătrâneți! La mulți ani, mama!❤️’, a spus Oana Moșneagu după momentele prețioase petrecute alături de familia ei și cea a lui Vlad Gherman.

Sursa foto: Facebook & Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton