Alexandra Duli s-a îngrășat după Survivor: "Vă deranjează foarte mult șuncile astea..."

 Raiciu Adriana
.

Alexandra Duli s-a îngrășat după Survivor. Alexandra Duli a fost una dintre cele mai apreciate concurente de la Survivor România 2022. Concurenta a reușit să ajungă imediat la inima publicului, iar mulți au fost cei care au susținut-o de-a lungul competiției. Recent, tânara le-a spus fanilor că a pus câteva kilograme în plus de când s-a terminat emisiunea, însă nu este deloc deranjată de asta.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Alexandra Duli, pe numele ei real Alexandra Mucea, a acceptat propunerea de a participa la Survivor România 2022, însă nu a reușit să ajungă în marea finală, așa cum își dorea. Însă, concurenta din echipa Războinicilor a reușit să ajungă imediat la inima publicului și a fost extrem de susținută de cei de acasă. Astfel, de când s-a întors din Republica Dominicană, își ține fanii la curent cu tot ce se întâmplă în viața ei.

alexandra-mucea-survivoralexandra-mucea-survivor

Recent, Alexandra Duli le-a spus internauților că s-a ales cu câteva kilograme în plus după Survivor, însă nu este deloc deranjată de asta. Iată ce alte declarații a mai făcut aceasta!

Citește și:  Alexandra Duli, după ce a fost eliminată de la Survivor:„Îmi va lua ceva timp să mă obișnuiesc cu viața normală’

Citește și: Alexandra Duli a fost eliminată de la Survivor:„Îmi pare foarte rău că mi s-a terminat experiența’

Citește și: Anca Țurcașiu s-a născut prematur, la 7 luni: „Mama a venit la spital, i-au spus că nu mai trăiește copilul și au salvat-o pe ea’ / EXCLUSIV

Citește și: Ce spune Sonia Argint despre prietenia cu Andreea Bălan, după despărțirea dintre artistă și fratele ei: Nu văd de ce ar dispărea, doar pentru că relația ei personală s-a schimbat’ / EXCLUSIV

Alexandra Duli s-a îngrășat după Survivor

A trecut prin momente cumplite la Survivor România, iar lipsa hranei și-a spus cuvântul. Astfel, de când a ajuns în țară, fosta concurentă și-a făcut toate poftele, motiv pentru care s-a ales și cu câteva kilograme în plus. Internauții au observat imediat acest lucru și au început să îi lase tot felul de comentarii, așa că Alexandra a decis să le răspundă acum.

Pe contul său de Instagram, tânara le-a spus că nu este deloc deranjată de aspectul său fizic și nu o interesează părerea lumii.

„Știu că vă deranjează foarte mult șuncile astea ale mele, dar am un fund așa de mare… așa că nici nu îmi pasă. Și, dacă chiar vă deranjează, să îmi trimiteți bani ca să pot să merg la sală.', a spus Alexandra Duli pe Instagram.

Alexandra Duli, după Survivor România

Alexandra Duli a fost eliminată de la Survivor România în luna mai. Vizibil emoționantă, la vremea respectivă, a transmis și un mesaj despre ce planuri de viitor are, dar și ce a însemnat experiența din Republica Dominicană pentru ea.

,,Mă aşteptam ca numele meu să fie strigat de Domnul Dan, dar tot am simţit un gol în stomac. Nu îmi doream să plec, dar toate se întâmplă cu un scop. Am slăbit 2 kilograme.

Acum este uşor să încep un stil de viaţă alimentar mai sănătos faţă de cum eram. Mâncam numai junk food. ,Încă nu am planuri concrete, dar o să fiu mai activă pe social media. Îmi doresc să fac content online.

Nu îmi vine să cred cât de mult s-au schimbat lucrurile, cumva este ciudat, zici că am fost într-o maşină a timpului.', declara ea, atunci.

sursă foto- Facebook, Instagram, Captură de ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton