De ce și-a mutat Vladimir Drăghia fetița la altă grădiniță: „Au pierdut câteva zeci de mii de euro”

 Ifrim Georgiana
.

De ce și-a mutat Vladimir Drăghia fetița la altă grădiniță. Actor, poet și înotător de performanță, fostul participant la emisiunea „Burlacul' se bucură de o carieră înfloritoare și de o familie frumoasă. Acesta formează un cuplu cu Alice Cavaleru și au împreună o fetiță, pe nume Zora. În aproximativ o lună, cei doi vor deveni părinți pentru a doua oară și sunt peste măsură de încântați.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

De ce și-a mutat Vladimir Drăghia fetița la altă grădiniță. Alice Cavaleru și Vladimir Drăghia s-au căsătorit în 2018, la malul mării, și și-au peterecut luna de miere în Maroc. Cei doi îndrăgostiți au aflat despre cea de-a doua sarcină când erau în vacanță, în Thailanda. Deși a mărturisit că cea de-a doua sarcină este diferită de prima, Alice își dorește să nască tot pe cale naturală. Părinții au pregătit-o pe fiica lor pentru venirea în familie a unui nou membru, iar cea mică este încântată că va avea o surioară. Cei doi soți sunt implicați în educația fiicei lor și fac tot posibilul ca acesteia să-i fie bine.

alice-cavaleru-1alice-cavaleru-1

Într-un interviu recent, actorul a povestit un eveniment neplăcut prin care a trecut în calitate de tată. Iată de ce și-a mutat Vladimir Drăghia fetița la altă grădiniță!

Citește și: Cum a pierdut Vladimir Drăghia șansa să studieze în America:„Nici nu am avut curaj să-i spun maică-mii'

Citește și: Cum arată Alice Cavaleru, soția lui Vladimir Drăghia, în al treilea trimestru de sarcină:„Bebelușa mea crește și am doar…'

Citește și: În ce relații au rămas Nicola și Mihai Alexandru la 17 ani de la divorț: Când este de vorbit despre copii…'

Citește și: Răzvan Simion, despre ultima sa întâlnire cu Mădălina Manole, la Neatza: „Era de nerecunoscut”

De ce și-a mutat Vladimir Drăghia fetița la altă grădiniță

Actorul din serialul „Clanul' a povestit că reprezentanții grădiniței unde mergea fiica sa i-au cerut o taxă nejustificabilă, motiv pentru care a hotărât să o transfere pe aceasta la altă unitate de învățământ.

„Am schimbat grădinița… Și am puține emoții. Am schimbat-o în primul rând pentru că este în vacanță, și apoi intră în clasa pregătitoare… Pot să vă zic.. pentru că la fosta grădiniță mi-au cerut 'taxă de Moș Crăciun'! Fiind o grădiniță privată…

Deci pe lângă facturile aferente… I-am întrebat dacă glumesc. Și au zis că nu, că trebuie să le dea cadouri. Și le-am spus că dacă vor să le dea cadouri cer părinților bani?! Și din punctul acela am schimbat grădinița. Au pierdut câteva zeci de mii de euro pentru acea 'taxă de Moș Crăciun'!', a declarat Vladimir Drăghia, potrivit ciao.ro.

Cum se simte Alice Cavaleru, în ultimul trimestru de sarcină

Vladimir Drăghia a declarat că sarcina soției sale decurge bine și că nu are pofte deosebite. În trimestrul unu, Alice Cavaleru a mărturisit că nu s-a simțit bine deloc și era sensibilă la mirosuri. Grețurile matinale au fost cea mai mare problemă cu care s-a confruntat aceasta.

Acum, însă, actorul a recunoscut că soției sale i se face rău când stă pe scaunul din dreapta al mașinii și că a mai rămas doar o lună până când va naște.

„Mai are o lună și ceva și naște! Se simte bine… Nu are pofte, doar că nu suportă să stea în dreapta mea când conduc, că i se face rău. Acum nu știu dacă la stilul meu de condus, sau de la starea ei…', a adăugat actorul.

Cum au anunțat Alice Cavaleru și Vladimir Drăghia că vor avea încă un copil

Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru și-au luat prin surprindere fanii de pe conturile de socializare cu un anunț emoționant – urmează să devină din nou părinți.

„Facem om nou. E dovada noastră de speranță într-o lume mai bună. Sperăm ca la plecarea noastră de aici, prin copiii noștri, locul ăsta să fie mai bun, iar la rândul lor, mai departe, să lase mai bine în urma lor.

Până atunci, sărbătorim un nou început și ne bucurăm să vă avem alături', a scris Vladimir Drăghia în postarea prin care își anunță fanii că va deveni tată pentru a doua oară.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton