Vești bune în cazul mezzosopranei Maria Macsim Nicoară. Artista a început să își recapete mobilitatea și va fi externată

 Lupescu Anca
.

Mezzosporana Maria Macsim Nicoară a început să își revină. Cazul ei a șocat pe toată lumea, după ce a fost implicată într-un accident casnic. A trecut mai bine de o lună de când a căzut pe scări, iar medicii spun că își va reveni. 

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

De altfel, Maria Macsim Nicoară dă semne că își revine, iar vestea bună este că starea ei s-a îmbunătățit, iar viața nu îi mai este pusă în pericol.

„Pacienta va fi transferată la Spitalul de Recuperare din Iași, unde va urma o perioadă de recuperare neuromotorie. Se observă o ameliorare ușoară a stării sale de sănătate', a precizat pentru bzi.ro, dr. Florin Grămadă, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Neurochirurgie „Prof. Dr. Nicolae Oblu' din Iași.

Medicii care s-au ocupat de cazul artistei au menționat urmează o perioadă de recuperare destul de grea pentru aceasta, iar evoluția ei de la clinica la care o să fie transferată va fi atent analizată.

„Am avut o discuție cu medicii de la Spitalul de Neurochirurgie. Pacienta ar putea fi transferată la noi, am rezervat un loc, însă nu știm când se va face transferul. Starea ei de sănătate se poate modifica. Pacienta va fi transferată pentru recuperare neurologică. Nu am văzut pacienta, nu am analizat starea ei de sănătate ca să mă pot pronunța în momentul de față', a declarat pentru bzi.ro dr. Bogdan Ignat, șeful secției de Neurologie din cadrul Spitalului de Recuperare Iași.

Mezzosoprana a început să își recapete mobilitate. Potrivit publicației citate, artista își mișcă ușor membrele superioare și inferioare pe partea dreaptă, clipește și respiră fără aparate. 

 Mezzosoprana a fost internată în stare de comă, în dimineața zilei de 10 mai, după ce soțul său o găsise căzută, cu o seară înainte, la capătul scărilor interioare din vila pe care o dețin în localitatea ieșeană Aroneanu.

Anchetatorii nu au reușit să stabilească dacă a fost vorba despre un accident sau despre o tentativă de omor

descărcare-1-9descărcare-1-9

Ceea ce s-a vehiculat imediat după „accident', adică faptul că pianistul Codrin Nicoară era agresiv cu soția sa, se confirmă. Surse din cadrul anchetei au precizat pentru reporterii BZI că au fost stabilite două episoade de violență între soți, dar nu s-a putut stabili dacă în seara „accidentului' a existat un asemenea episod.

Anchetatorii au ajuns la o concluzie clară: mezzosoprana Maria Macsim Nicoară a suferit leziunile severe care au trimis-o în stare critică la spital după ce a căzut pe scări, în casă. Nu se poate spune însă dacă soțul ei, Codrin Nicoară, a împins-o sau dacă a căzut accidental.

Asta ar trebui să se stabilească în curând, însă ancheta este extrem de dificilă. Singura care ar putea clarifica totul este Maria Macsim Nicoară, însă starea ei de sănătate nu îi permite să facă asta.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton