Daniela Crudu, aniversare atipică, la 31 de ani. A făcut petrecere la malul mării, dar fără lăutari!

 Oana Pantazi
.

Daniela Crudu a împlinit 31 de ani și, de data asta, petrecerea de ziua ei a fost una mult mai cuminte, total neobișnuită pentru ea, dar fosta asistentă TV nu a uitat totuși să-și bucure fanii cu niște poze incendiare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Daniela Crudu a împlinit recent 31 de ani și, evident, momentul nu a rămas nemarcat, însă simpatica brunetă, mare amatoare de petreceri în cluburi, a ales de data aceasta să-și aniverseze ziua într-un mod mult mai intim.

Aniversare la terasă

În contextul pandemiei de coronavirus, care încă impune reguli sociale destul de stricte, Daniela nu și-a mai putut serba ziua cu fast, însă a reușit totuși să creeze un moment memorabil. Simpatica brunetă a evadat la malul mării, alături de sora, verișorul ei și câțiva prieteni, unde au petrecut cu toții până în zori, la o terasă.

Citește și: Schimbări drastice la noul sezon X Factor. Delia și Loredana vor juriza împreună emisiunea de la Antena 1

Petrecerile cu lăutari au fost uitate, grupul distrându-se pe muzica de club, și chiar și tortul a fost unul modest, dar îndeajuns pentru ca bruneta să sufle în lumânări și să-și pună tradiționala dorință.

Daniela nu și-a lăsat nici fanii să ofteze prea mult după ea, împărtășind momentul cu ei – fotografia cu ea lângă piscină, într-o rochiță scurtă cu vedere la bustul generos, a adunat mai bine de 13.000 de like-uri și nenumărate comentarii apreciative.

Citește și: Jador și Mario Fresh, bătuți în parcarea unui club din Mamaia: „Aduceți săbiile din mașină!”. Alexia Eram, de față în momentul conflictului. Cum se simt acum cei doi artiști

unnamed-file-4unnamed-file-4

Victima unui iubit violent

Acum 4 luni, Daniela Crudu nu era nici pe departe la fel de fericită ca acum, bruneta fiind implicată într-un scandal ce a ținut multă vreme prima pagină a tabloidelor, după ce iubitul ei a agresat-o fizic…

La începutul lunii februarie, fosta asistentă TV ajungea de urgență la spital, după ce iubitul ei, Seco Dubravko, a dat-o cu capul de bordul mașinii. Daniela Crudu a fost surprinsă în timp ce se afla la supermarket și cumpăra flori pentru Mădălina Pamfile.

Citește și: Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, din nou împreună! Iubita rusoaică e istorie

Semnele bătăii erau extrem de vizibile, iar fosta asistentă TV de la ‘Un show păcătos’ purta ochelari de soare, cel mai probabil ca să ascundă vânătăile. Nasul brunetei era, de asemenea, foarte umflat.

Daniela Crudu a făcut primele declarații la o săptămână după ce a fost bătută de iubitul croat.

‘Mă simt bine, foarte bine. Am trecut cu bine peste incident, după cum se vede. Nu pot să vă spun motivul pentru care s-a iscat cearta. Nu o să depun plângere’, a spus Daniela Crudu, în exclusivitate pentru Spynews.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton