Vedetele militează pentru frumuseţea naturală

 Florentina Liutic
.

Andreea Marin, Corina, Andreea Berecleanu și Carmen Brumă sunt doar câteva dintre vedetele care militează pentru frumuseţea naturală, dorindu-şi să fie în formă şi să aibă silueta mult visată prin tratamente care nu afectează naturaleţea.

 

Aceste vedete si multe altele şi-au dat întâlnire la un eveniment la care s-a vorbit mult despre frumuseţe şi noile tratamente revoluţionare care ajută organismul să slăbească.

 

Andreea Marin şi-a făcut apariţia într-o rochie galbenă, scurtă, accesorizată cu bijuterii şi o pereche de sandale negre, vedeta afişând o formă fizică de excepţie în această primăvara când a revenit pe sticlă o data cu show-ul „Uite cine dansează!'.

 

Andreea Berecleanu reuşeşte ca la 42 de ani să fie una dintre dintre cele mai frumoase vedete de la noi, având o silueta perfectă. Andreea a purtat un outfit all black care i-a dat un aer foarte chic.

 

Printre vedetele care au fost prezente la evenimentul de lansare al noului aparat de slăbit LPG Alliance, distribuit în România de Top Line, s-au mai aflat Albertina Ionescu, Octavia Geamănu, Ela Crăciun, Carmen Negoiță, Ellie White, Adina Halas, Sonia Argint Ionescu, Patrizia Paglieri, Diana Bart, Crina Abrudan, Ileana Badiu, Ana Morodan.

 

Andreea MarinAndreea Marin

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton