Fotografia zilei: În spatele fiecărui bărbat puternic stă o femeie... în picioare!

 Oana Pantazi
.

Fotografia zilei ne este furnizată cu ocazia vizitei Regelui Abdullah al II-lea al Iordaniei în Statele Unite, acesta fiind primul lider arab care s-a întâlnit cu Administrația Trump. Cât de fructuoasă a fost, de fapt, întâlnirea cu actualul președinte american nu vom afla probabil niciodată în totalitate, în schimb nu am putut rămâne indiferenți în fața superbelor consoarte ale celor doi oameni de stat: Melania Trump și Regina Rania. Regina și Prima Doamnă, ambele în vârstă de 46 ani, elegante și distinse, păreau să formeze un cuplu mult mai interesant  decât partenerii lor de viață, pentru că au fost urmărite peste tot de camerele de luat vederi.

Trebuie să recunoaștem însă că cel mai mult ne-a plăcut poza din Salonul Oval, în care Donald Trump și Regele Abdullah stau comod pe două fotolii galbene, în timp ce soțiile dumnealor stau în spate, în picioare, în regulamentara poziție de drepți. Nu e exclus ca acesta să fie protocolul, dar, totuși, nu vi se pare că priviți o fotografie de pe la 1800, în care capii familiei stau pe scaun, iar muieretul (fără drept de vot și, în general, fără niciun drept) în picioare, gata să-și servească stăpânii?

Ce s-a schimbat de atunci? Nu prea multe, în afara faptului că pozele au devenit color… Dar pentru că noi suntem mai optimiști de fel, ne place să spunem că, de obicei, în spatele unui bărbat puternic stă o femeie și mai puternică.

 

Oana Pantazi

Foto: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton