Vedetele au descoperit coafurile din viitor

 Florentina Liutic
.

Adela Popescu, Adelina Pestritu si Speak, Lora, Nicole Cherry, Raluca Arvat, Alina Chivulescu, Criss si Vlad au fost prezenţi la lansarea colecţiei „Coafuri din viitor' a hairstylist-ului Adrian Perjovschi din noua locatie, Jovsky Studio Pipera.

 

Specialist in transformari radicale de look, Adrian Perjovschi, alături de Valentin Alexandroae si echipa Jovsky si-au lasat imaginatia sa zboare si au creat coafuri excentrice, venite parca din spatiu: „Ne-am distrat si am creat coafuri, look-uri diferite in care noi credem. Prin aceasta colectie am vrut sa indemnam la creatie, am vrut sa spunem cu voce tare „Indrazneste!'. Coafurile din viitor realizate si propuse de echipa Jovsky sunt despre libertatea pe care si-o da fiecare dintre noi sa viseze, sa simta, sa traiasca', marturiseste hairstylist-ul Adrian Perjovschi.

 

„As alege oricare dintre coafurile prezentate de Adrian Perjovschi si echipa lui, am incredere in viziunea lui, drept care el a fost autorul transformarilor mele de look din ultimul an. Este inovativ si foarte talentat, iar colectia prezentata demonstreaza ca este intotdeauna in ton cu trendurile', spune Adelina Pestritu.

 

Mi-a placut foarte mult prezentarea si chiar mi-as dori sa incerc si eu pe viitor una dintre coafurile propuse. Sunt superbe', spune Nicole Cherry.

 

adrian-perjovschi-si-alina-chivulescuadrian-perjovschi-si-alina-chivulescu

 

 

 

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton