Vedetele au ascultat zgomot de motoare la avanpremiera filmului „Maşini 3”

 Florentina Liutic
.

Dacă vă este dor de personajele îndrăgite din seria „Maşini' şi sunteţi curioşi să vă întâlniţi cu cele noi, atunci trebuie să porniţi în viteză spre cinematografe.

 

Cel mai nou film Disney-Pixar, distribuit în ţara noastră de Forum Film România, a avut deja o avanpremieră specială la Cinema City din AFI Cotroceni, în prezenţa a numeroase vedete: Elena Gheorghe, Irina Margareta Nistor, Şerban Copoţ, Adina Halas, Corina Dănilă (care şi-a împrumutat din nou vocea personajului Sally), campioana olimpică Ana Maria Brânză.

 

Fulger McQueen se reîntoarce pe marele ecran, în „Maşini 3'. Atacat de o nouă generaţie de maşini de curse rapide, legendarul McQueen este deodată eliminat din sportul pe care îl iubeşte. „Se confruntă cu genul de întrebări pe care mulţi atleţi şi le pun mai târziu în cariera lor. Renunţi când eşti în top sau lupţi până la final?', spune producătorul Kevin Reher.

 

Elena GheorgheElena Gheorghe

 

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton