Vedete în ținute sexy la o petrecere wild

 Florentina Liutic
.

Vedetele și-au etalat cele mai sexy ținute la o petrecere care  a început la 9 seara și a continuat până spre dimineața. Dacă Laura Cosoi a ales o rochie neagră incitantă, Monica Bârlădeanu a ales o pereche de pantaloni din piele mulați, iar Venera Arapu a decis să își etaleze picioarele lungi într-o fustă mini.

 

'Elegant black' a fost dress code-ul unuia dintre cele mai exclusiviste evenimente ale sezonului, prin urmare vedetele au mers la sigur cu ținute în culori închise.

 

Atracția serii nu au fost, însă, de data aceasta, ținutele, ci 'accesoriul' esențial al oricărei femei: parfumul. Evenimentul găzduit la un restaurant din nordul Capitalei de Obsentum, boutique de parfumuri de nișă din cadrul Aeroportului Otopeni, a coincis cu lansarea unei noi esențe a casei de parfumuri Laurent Mazzone.

Vezi si:

Laura Cosoi si Andreea Berecleanu s-au tatuat

 

De la această lansare nu a lipsit Laura Cosoi, mare pasionată de parfumuri, care a făcut senzație într-o rochie creată de bunul ei prieten, Stephan Pelger, accesorizată cu sandale Giuseppe Zanotti.

 

Laura CosoiLaura Cosoi

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton