Ce fac Andreea Raicu și Corina Caragea pentru a amâna... îmbătrânirea

 Florentina Liutic
.

Vedetele au ales ținute all white, lejere pentru un brunch la care au urmat o sesiune de yoga și au vorbit despre semnele pe care trecerea timpului le lasă asupra tenului.  Andreea Raicu și Corina Caragea au dezvăluit pentru Viva! ce fac pentru a amâna îmbătrânirea.

Andreea Raicu și Corina Caragea ne-au mărturisit în cadrul unui eveniment ce fac pentru a încetini procesul de îmbătrânire. 'E vorba de acceptare, trebuie să accepți că timpul trece (…) Dorm suficient, fac sport, metidez, beau multă apă', ne-a declarat Andreea Raicu.

 

Vezi si:

Dovada ca Madalina Ghenea si Matei Stratan sunt in continuare impreuna

Întrebată ce face pentru a nu îmbătrâni, Corina Caragea ne-a răspunz râzând: 'Mă dau pe lângă Amalia Enache, poate se ia'. Amalia a intervenit pentru a ne explica secretul frumoasei prezentatoare de știri sportive: 'Ea face foarte mult sport, asta trebuie să invăț eu de la ea. Râde foarte mult, călătorește foarte mult. Nu dă banii pe niciun obiect, toți banii ei se duc pe călătorii. Cred că de aceea nu îmbătrânește.'

Alături de alte vedete, Andreea și Corina au luat parte la evenimentul de lansare în România a primei game Vichy de îngrijire care corectează și încetinește îmbătrânirea tenului, Slow Age.

 

Andreea Raicu, Sorina FredholmAndreea Raicu, Sorina Fredholm

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton