Vedete și personalități la Gala Femeia Anului 2018. Margareta Pâslaru este marea câștigătoare

 Pirvu Cristina
.

De 21 de ani, revista Avantaje organizează Gala FEMEIA ANULUI, în cadrul căreia decernează Premiile Femeia Anului, unele dintre cele mai longevive și de înaltă ținută distincții din România.

Aceste premii de excelență sunt o recunoaştere datorată femeilor de valoare din România, dedicării, talentului, sensibilităţii, implicării lor în viaţa socială şi nu în ultimul rând, puterii feminine de a lupta.

La cea de-a XXI-a ediții a Galei ne-au trecut pragul vedete și personalități din domeniile culturii, sănătații, implicării sociale, educației, sportului sau artei autentice, nume reprezentative pentru femeile din România.

Andreea RăducanAndreea Răducan

Gala Femeia Anului 2018 și-a desemnat câștigătorii

Doamna MARGARETA PÂSLARU este câștigătoarea premiului Femeia Anului la această categorie. Trofeul este înmânat de Cătălin Anchidin, unul dintre cei mai cunoscuți oameni de comunicare și promovare a artei românești.

Laureata acestui premiu este actriță, cântăreață, compozitoare, textieră, realizatoare de radio și televiziune. Delicată, sensibilă, de un optimism fără leac și abrupt de sinceră, este excepția frumoasă a scenei românești, o îndrăgostită pe viață de luminile rampei. Vocea sa amplă, timbrul grav, inconfundabil, ochii rotunzi și pătrunzători spun povești trăite despre adevărurile din noi. Este artista care a revoluționat muzica ușoară românească și pentru care muzica este mereu alta.

Descoperă AICI toți câștigătorii.

Foto: Avantaje 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton