Codin Maticiuc a devenit tătic. Prima imagine cu fetița lui, Smaranda

 Stamen Diana
.

Codin Maticiuc a devenit tătic pentru prima dată astăzi, 5 aprilie. Iubita actorului a născut în Miami o fetiță perfect sănătoasă. Micuța a primit numele de Smaranda, iar Codin Maticiuc deja a postat primele fotografii cu fetița lui. 

Este o bucurie de nedescris în familia lui Codin Matiuc. Actorul a devenit tătic la 39 de ani și se bucură din plin de aceste momente unice din viața lui. Iubita actorului a născut în Miami, acolo unde el este la filmări pentru 'Miami Bici'.

Codin Maticiuc este foarte fericit și a postat deja primele imagini cu fiica lui, Smaranda. 'Uite, tată! Sunt și eu tată! (…) Nu-ți face griji. Sunt aici. Sunt aici de mult, te așteptam.', a scris proaspătul tătic pe una dintre rețelele de socializare.

I-a pus numele fetiței sale după mama  lui

Numele fetiței a fost deja ales după cel al mamei lui Codin. Evident, cel care a avut această idee a fost chiar proaspătul tătic. Smaranda este numele pe care pe fiica actorului îl poartă, la fel ca și mama lui. „Smaranda. Aşa o cheamă pe mama. Îmi place şi numele, şi de mama. A fost dorinţa mea de la 23 de ani, de când îmi doresc copii.'a mai declarat Codin Maticiuc.

Citește și: FOTO RARĂ! Cum arată mama lui Codin Maticiuc. A fost o frumusețe răpitoare în tinerețe

Citește și: Codin Maticiuc nu are planuri de căsătorie cu mama copilului | EXCLUSIV

FOTO: Instagram, Facebook

Codin Maticiuc și fetița luiCodin Maticiuc și fetița lui

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton