Vedete pe covorul roşu la premiera filmului „Câini”

 Florentina Liutic
.

Thriller-ul românesc al anului, filmul „Câini', a avut proiecția de gală la Cinema Pro în prezenţa actorilor prinicipali şi a regizorului Bogdan Mirică.

 

Din distribuţia filmului face parte actorii: Dragoş Bucur, Vlad Ivanov şi Gheorghe Visu, alături de Teodor Corban, Raluca Aprodu, Costel Caşcaval, Constantin Cojocaru.

 

Pe covorul roşu i-am putut admira pe Dragoş Bucur, venit împreună cu Dana Nălbaru şi fetiţa lor, Sofia, la prima apariţie publică a lor după decizia controversată de a-şi educa fetiţa în sistem homeschooling.

 

La premiera de gala şi-au făcut, de asemenea, apariţia Dragoş Bucurenci, prezentatorul show-ului „Supravieţuitorul', dar şi regizorul Corneliu Porumboiu.

 

Filmul „Câini', în regia lui Bogdan Mirică, a câștigat anul acesta Trofeul Transilvania la cea de-a 15-a ediții a Festivalului Internațional de Film Transilvania (TIFF) şi s-a bucurat de cronici bune la festivalurile unde a fost prezentat.

 

Foto: Cristian Duminecioiu

 

Bogdan MiricaBogdan Mirica

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton