Top modelul Gigi Hadid s-a apărat eroic în plină stradă - VIDEO

 Florentina Liutic
.

Prezentă la Milano unde se desfăşoară Săptămâna Modei, top modelul Gigi Hadid a trecut printr-un incident nedorit, însă s-a descurcat perfect în această situaţie.

 

La ieşirea de la prezentarea de modă a Casei Max Mara unde a asistat împreună cu sora ei, Bella, Gigi a fost aşteptată de o mulţime de fani.

 

A zâmbit frumos şi a făcut fotografii cu aceştia, însă în momentul în care s-a îndreptat spre maşină a fost luată în braţe de un necunoscut. Era ziaristul ucrainian Vitalii Sediuk, cunoscut pentru tupeul său faţă de vedete, pe care le pune în situaţii jenante pe covorul roşu. Will Smith, Brad Pitt sau Leonardo DiCaprio au avut şi ei parte de „surprizele' ucrainianului.

 

Surprinsă, Gigi Hadid nu a stat mult pe gânduri şi i-a aplicat un cot în plina figură bărbatului îndrăzneţ, adresându-i mai multe cuvinte.

 

În plus, top modelul nu s-a pierdut deloc cu firea şi s-a luat după fanul care a avut tupeul să o deranjeze. „Aveam tot dreptul să ma apar', a spus aceasta.
 

Foto: Hepta

 

https://www.youtube.com/watch?v=OEPRvsrNKBM

 

gigi-hadid2gigi-hadid2

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton