Vedete la premiera filmului „Mechanic Resurrection”

 Florentina Liutic
.

Cel mai recent film în care joacă actorul Jason Statham, „Mechanic Resurrection' a avut premiera la Hollywood, iar actorul le-a avut alături pe două dintre cele mai frumoase femei.

 

Jessica Alba, colega lui de distribuţie, şi Rosie Huntington-Whiteley, logodnica actorului, au fost extrem de sexy în seara marii premiere.

 

Pentru acest eveniment, Jessica a ales o rochie florală, cu corset şi mulată pe corp, care i-a scos în evidenţă corpul perfect.

 

Top modelul Rosie Huntington-Whiteley, alături de care Jason Statham trăieşte o poveste de dragoste de câţiva ani, a atras, de asemenea toate privirile. Ea a purtat o ţinută roz compusă dintr-un top cu volane şi o pereche de pantaloni largi, accesorizându-şi ţinuta cu o pereche de sandale aurii si un ruj tot într-o nuanţă de roz.

 

Lungmetrajul „Mechanic Resurrection” urmareste povestea lui Arthur Bishop care a crezut ca si-a lasat in urma trecutul criminal, cand dusmanul sau cel mai periculos ii rapeste iubirea vietii. Acum, el este obligat sa calatoreasca prin toata lumea pentru a comite trei asasinate imposibile, facand ce face el cel mai bine, sa para accidente. Filmul va avea premiera în România pe 26 august.

 

Foto: Hepta

 

Jason Statham si Rosie Huntington-WhiteleyJason Statham si Rosie Huntington-Whiteley

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton