Andra împlineşte astăzi 30 de ani. La mulţi ani!

 Florentina Liutic
.

Pe 23 august, Andra împlineşte 30 de ani, iar artista mai are astăzi un motiv de sărbătoare. Ea şi Cătălin Măruţa împlinesc 8 ani de căsătorie.

 

„Va multumesc pentru toate urarile intr-o zi asa speciala pentru mine! Azi implinesc 30 de ani, 8 ani de casatorie si multe clipe fericite datorita minunilor din viata mea Catalin, David si Eva!', a scris vedeta, postând o fotografie superbă, de familie. Cătălin, David si Eva sunt alături de ea, toata lumea zâmbind fericită.

 

Andra este unadintre cele mai îndrăgite artiste din România, ea reuşind să îmbine cu succes viaţa profesională cu cea personală.

 

„Căsătoria nu e simplă, a nu se înţelege asta, trebuie să lupţi ca s-o menţii cum ai început-o: frumoasă, senină, plină de visuri. Dar, pe de altă parte, acum nu-mi mai pot imagina cum ar fi să nu am alături un om care mă iubeşte, pe care mă pot baza', mărturisea Andra într-un interviu pentru Viva!

 

Anul acesta, Andra a dominat topurile muzicale cu piesele Iubirea schimba tot, Sweet Dreams si Without You, iar de curand,  ea a lansat cel de-al patrulea single, Why'.

 

Foto: Viva!, Facebook

AndraAndra

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton