Vedete la deschiderea noului magazin Tommy Hilfiger din Paris

 Florentina Liutic
.

Iconicul designer de modă american Tommy Hilfiger și invitații săi speciali au participat la un eveniment exclusivist în noul magazin deschis pe Bulevardul des Capucines, urmat de o cină VIP la Les Bains.

 

„Deschiderea noului nostru magazin pe bulevardul Des Capucines reprezintă un moment interesant pentru brandul nostru, iar noua locaţie este perfectă ca flagship store pe Champs-Élysées”, a spus Tommy Hilfiger. „Parisul este incredibil de inspiraţional și continuă să joace un rol important pentru brand-ul nostru pe piața franceză.”

 

Oaspeții de la cocktail au fost invitați să admire ultima colecţie Spring/Summer 2015 Tommy Hilfiger și să facă imagini suvenir într-o cabină fotografică. Atmosfera a fost întreţinută de The Misshapes, bandul DJ collective newyorkez format din Leigh Lezark şi Geordon Nicol.

 

La eveniment au participat celebrități, inclusiv Tommy și Dee Hilfiger, care a purtat un top din satin vişiniu si pantaloni din satin negri din colecţia Hilfiger, supermodelul Behati Prinsloo, care într-o rochie de catifea vişinie fără mâneci din Colecţia Hilfiger, cântăreața și compozitoarea Rita Ora, care a ales o rochie cu paiete negre şi albastre şi o capă Alumni din Hilfiger Collection, dar şi reprezentanţii street-style-ului new yorkez Olivia Palermo și Johannes Huebl, ; Olivia a purtat o rochie creponată burgundy cu albastru cu mânecă lungă și Johannes a purtat Tommy Hilfiger Tailored.

 

Foto: Stéphane Feugère

 

Behati Prinsloo, Tommy Hilfiger si Dee HilfigerBehati Prinsloo, Tommy Hilfiger si Dee Hilfiger

 

 

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton