Robin Wright – Prima Doamnă din "House of Cards"

 Florentina Liutic
.

E personajul pe care-l interpretează în „House of Cards' croit după Hillary Clinton? Plauzibil. A ajuns actrița la apogeu cu acest rol? Indubitabil.

 

Robin Wright

 

 

De la apariția serialului „House of Cards, în urmă cu doi ani, se tot speculează pe seama politicienilor din viața reală care i-au inspirat pe realizatori. Cel mai ade­sea, David Fincher, creatorul serialului de pe Netflix (o rețea care s-a dezvoltat după ce a vândut un miliard de DVD-uri), e suspectat că membrii fostului cuplu prezidențial Bill și Hillary Clinton au fost modele pentru scenariști. E o variantă în general acceptată, cu condiția să scapi din vedere faptul că serialul american, ajuns în februarie la al treilea sezon, e de fapt o adaptare a miniseriei omonime de pe BBC apărută în 1990, iar sursa de inspirație fusese Margaret Thatcher.

 

Asta nu-l împiedică însă pe președintele Obama să se identifice, mai mult sau mai puțin, cu personajele din cel mai urmărit serial politic al momentului. Robin Wright, care s-a consacrat interpretând-o pe Claire Underwood în „House of Cards, povestește despre interesul preșe-dintelui pentru serial. Barack Obama și Robin Wright s-au întâlnit la Casa Albă, la celebrul Dineu al Corespondenților, iar actrița tremura ca varga de emoție. Încă înainte de a-i strânge mâna lui „Claire, Obama i-a șoptit: „Să știi că eu nu sunt atât de rău ca Francis (n. red. – personajul venal interpretat de Kevin Spacey). Apoi, președintele a făcut cu ochiul înspre veritabila Primă Doamnă: „În schimb, ea aduce mult cu tine, a po­vestit Wright la o conferință de presă.

 

Continuarea în numărul de aprilie al revistei VIVA!, la standurile de presă din 3 aprilie.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton