Vedete la American Music Awards. Iată cum s-au îmbrăcat divele Americii!

 Florentina Liutic
.

Rochii scurte, mulate sau lungi şi cu tăieturi îndrăzneţe au fost preferatele vedetelor prezente la Gala American Music Awards.

 

Jennifer Lopez a fost prezentatoare evenimentului, iar rochia bleu lungă şi foate decupată în zona bustului şi a şoldurilor cu care a aparut pe covorul rosu a fost doar una dintre cele 10 ţinute purtate pe parcursul serii.

 

Gwen Stefani a arătat incredibil de sexy într-o rochie neagră, trasparentă, care i-a scos picioarele în evidenţă, iar Ciara a mizat tot pe negru, purtând o creaţie Reem Acra.

 

Taylor Swift a fost marea absentă a serii, dar ea şi-a trecut în palmares 3 premii, printre care cel pentru Cântecul anului acordat pentru „Blank Space'. One Direction a obţinut premiul pentru Artistul Anului, în timp ce Adriana Grande şi Ed Sheeran au fost consideraţi cei mai buni artişti pop/rock.

 

Unul dintre cele mai emoţionante momente ale galei a fost oferit de Celine Dion care a adus un omagiu victimelor atentatelor de la Paris.

 

Foto: Hepta

 

ZendayaZendaya

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton