Johnny Depp şi Amber Heard – S-au ţinut de mână şi s-au sărutat pe covorul roşu, la Los Angeles

 Florentina Liutic
.

Johnny Depp i-a fost alături lui Amber Heard, frumoasa lui soţie, la premiera celui mai recent film al ei, „The Danish Girl' de la Los Angeles.

 

Cei doi au oferit imaginea unui cuplu glam şi extrem de îndrăgostit, ţinându-se de mână şi sărutându-se, aşa cum au făcut în urmă cu 2 luni la Veneţia, totul spre marea bucurie a celor prezenţi, dar şi a paparazzilor.

 

Cuplul şi-a ales cu grijă ţinutele, asortându-se extrem de bine. Depp a optat pentru un costum negru, cămaşa albă şi multe coliere, iar Amber pentru un smooking din satin, o cămaşă albă şi cravată, obţinând un look sexy şi chic în acelaşi timp.

 

Alături de ei, pe covorul roşu a mai păşit Eddie Redmayne, talentatul actor britanic care a obţinut anul acesta Premiul Oscar şi care în „The Danish Girl' trece printr-o nouă transformare fizică, dar şi frumoasa Alicia Vikander, care face parte din distribuţia acestui film.

 

Foto: Hepta

 

Johnny Depp si Amber HeardJohnny Depp si Amber Heard

 

 

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton