Vedete din România care au murit în 2022. Lumea artistică e mai săracă fără ei

 Dumitrache Laura
.

Vedete din România care au murit în 2022. Actori și cântăreți se numără printre celebritățile care s-au stins din viață anul acesta. Mai sunt câteva zile până la finalul anului și ne amintim de momentele frumoase, dar și mai puțin frumoase care au avut loc în 2022. Alexandru Arșinel sau Nosfe au fost doar câteva dintre celebritățile care au plecat dintre noi anul acesta.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

2022 a fost anul în care lumea actorilor și a artiștilor din România a fost zguduită de vestea morții a câtorva nume importante. Din nefericire, Alexandru Arșinel și Valentin Uritescu sunt doi dintre actorii care ne-au părăsit anul acesta. Vezi mai jos ce vedete au decedat în anul 2022 în România.

alexandru arsinelalexandru arsinel

Lumea filmului, a teatrului și a muzicii a devenit mai săracă fără acești oameni care au avut o carieră de suces de-a lungul anilor. Celebrități din toate domeniile din România și-au pierdut viața din cauze naturale sau total neașteptate. Iată cine sunt vedetele din țară de la noi care ne-au părăsit în 2022!

Citește și:A murit Alexandru Arșinel.Actorul avea 83 de ani

Citește și:Rapperul Nosfe, de la Șatra Benz, a murit.Artistul avea 37 de ani

Citește și:A murit Doru Ana. Actorul a încetat din viață la 68 de ani:„Dumnezeu să te odihnească, dragul meu…'

Citește și:Valentin Uritescu a murit!Ce este Sindromul Extrapiramidal, boala de care suferea încă de la 33 de ani

Vedete din România care au murit în 2022

Alexandru Arșinel a murit pe 29 septembrie 2022, la vârsta de 83 de ani, la Spitalul Universitar de Urgență București. Acesta se afla internat din 15 septembrie pentru tratarea unor leziuni cauzate de statul la patul. Celebrul actor a avut multe probleme de sănătate și a fost internat în spital de nenumărate ori. Acesta a suferit intervenții chirurgicale, dar în ultimele luni de viață, starea sa de sănătate se agravase.

Valentin Uritescu s-a stins din viață pe 17 iunie 2022. Acesta s-a născut pe 4 iunie 1941 și a fost unul dintre cei mai apreciați actori din România. La începutul lunii mai, acesta a fost internat în spital din cauza problemelor de sănătate. Valentin Uritescu s-a retras din lumina reflectoarelor în urmă cu câțiva ani.

Doru Ana a fost unul dintre cei mai renumiți actori din România. Acesta a murit pe 11 octombrie, la vârsta de 68 de ani. Celebrul actor s-a născut pe 28 februarie 1954, în București și a fost de mic pasionat de actorie. Doru Ana a absolvit Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică din Capitală.

Nosfe a încetat din viață la 37 de ani

Rapperul Nosfe, fondatorul trupei Ș.A.T.R.A Benz s-a stins din viață pe 16 octombrie, la vârsta de 37 de ani. Artistul s-a născut pe 24 martie 1985, iar vestea morții sale a șocat întreaga breaslă de artiști din România. Darius Crețan a căzut în casă după ce i s-a făcut rău, iar paramedicii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.

Iosif Zilahy a încetat din viață la vârsta de 90 de ani. Fostul soț al Mioarei Roman a avut numeroase probleme de sănătate. Acesta avea o relație apropiată cu fiica sa, Catinca, ea fiind cea care a anunțat vestea tristă pe 21 septembrie.

Mariana Nicolesco s-a născut pe 28 noiembrie 1948, devenind una dintre cele mai de succes soprane din România. S-a stins din viață la vârsta de 73 de ani. Aceasta a avut un repertoriu muzical special, susținând numeroase recitaluri și concerte pe cele mai importante scene ale lumii.

Călin Doboș era supranumit medicul estetician al vedetelor. Acesta a murit pe 26 octombrie 2022, la vârsta de 48 de ani.Acesta a decedat într-un tragic accident de motocicletă, petrecut pe podul Barasab din București. Acesta a urmat stagii de formare în chirurgia cosmetică în țări ca Italia, Spania, Franța sau Anglia.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton