Ioana Ginghină și-a luat din primăvară biletele ca să meargă în Zanzibar: ”Este prima dată când fac Revelionul la cald și bine...” / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Ioana Ginghină și-a cumpărat, încă din primăvara anului 2022, biletele pentru vacanța de Revelion. Actrița a ales o destineție de lux, pe care și-o dorea enorm, și anume Zanzibar, unde va petrece timp de 10 zile.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ioana Ginghină petrece pentru prima dată Revelionul, într-o destinație caldă. Vedeta și-a dorit foarte mult să ajungă în Zanzibar, iar anul acesta dorința i s-a îndeplinit. Actrița a urcat în avion, încă din a doua zi de Crăciun.

60593092_2150523565066988_5161615520792838144_n60593092_2150523565066988_5161615520792838144_n

Citește și: Ioana Ginghină trebuie să evite produsele de machiaj din cauza unei probleme de sănătate:”Sănătatea e tot ce contează”

Citește și: Ce face Ioana Ginghină cu hainele pe care nu le mai poartă. Are o adevărată strategie:„Dulapul s-a transformat în două camere' / EXCLUSIV

Citește și: Gheorghe Turda are o pasiune mai puțin obișnuită:'Am în total 1123 de cuțite în colecția mea”. Primul i-a fost dăruit de președintele Mexicului / EXCLUSIV

Citește și: Pe ce își cheltuie Corina Caragea veniturile:„Îmi consumă toți banii și nu îmi pare rău. Am o listă lungă de…' / EXCLUSIV

Ioana Ginghină: 'Am plecat în Zanzibar…'

Ioana Ginghină petrece pentru prima dată vacanța de Revelion, într-o țară caldă. Vedeta a plecat într-o destinație exotică, pe care și-a dorit-o enorm, și anume Zanzibar. Actrița și-a făcut bagajele din timp și s-a urcat în avion, încă din a doua zi de Crăciun.

'Pentru sărbători ne-am luat o vacanță exotică. Am plecat în Zanzibar, încă de pe 26 decembrie și vom sta până pe data de 7 ianuarie. Suntem plecați timp de 10 zile. Este prima dată când fac Revelionul la cald și bine. Și abia așteptam', a declarat pentru viva.ro, Ioana Ginghină.

Ioana Ginghină: 'Când am aflat cu Polonia și cu bombele, sincer, acolo m-am dus cu gândul, să ajung și eu în Zanzibar'

Ioana Ginghină și-a achiziționat biletele pentru vacanța din Zanzibar, încă din primăvara acestui an. Vedeta și-a dorit să enorm să ajungă acolo, iar visul i s-a îndeplinit.

'Știu că sună mercantil, dacă vrei, dar când am aflat 'cu Polonia și cu bombele', sincer, acolo m-am dus cu gândul, să ajung și eu în Zanzibar. Se uita lumea la mine… În realitate însă, îmi spuneam mereu că îmi doresc foarte mult vacanța aceasta. Este gândită și luată din primăvară și abia așteptam. Eram cu gândul la ea de mult timp', a mai declarat Ioana Ginghină.

Ioana Ginghină are mansarda plină cu haine

Ioana Ginghină are mansarda plină cu haine, multe dintre ele cu etichetă. Actrița susține că acum îi vine mult mai la îndemână să se îmbrace cu pantaloni și cămașă. Și, chiar dacă mai pune și tocuri în picioare, ea spune că îi este mai comod așa.

'Am foarte multe rochii. Garderoba mea s-a mărit considerabil. Am și zis că nu credeam să ajung să am atâtea. Deci eu aveam un dressing, care este numai al meu. Acum, el s-a extins și în mansardă. Am încă cinci stend-ere cu haine în mansardă. Pur și simplu sunt puse acolo, încărcate cu haine. Însă, mi-am propus să fac cu mine așa: în primul rând, să port măcar o dată lucrurile, pentru că am ajuns să am lucruri cu etichetă, pe care îți dai seama că uit că le-am cumpărat. Și vreau să port măcar o dată lucrurile astea!', a declarat Ioana gi nghină, pentru viva.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton