Vali Vijelie și-a cumpărat stea pe Walk of Fame. Cât a plătit pentru a avea numele alături de marile vedete ale lumii

 Dumitrache Laura
.

Vali Vijelie și-a luat prin surprindere fanii după ce a postat pe rețelele de socializare o imagine inedită. Artistul și-a cumpărat stea pe Walk of Fame, iar acum numele său apare printre cele ale marilor celebrități de la Hollywood.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Vali Vijelie este unul dintre cei mai apreciați artiști de muzică de petrecere de la noi din țară. Acesta s-a făcut remarcat încă de la o vârstă fragedă și a început să îi bucure pe români cu talentul său artistic. În vârstă de 52 de ani, Vali Vijelie a reușit să își îndeplinească marele vis.

vali vijelievali vijelie

Vali Vijelie este celebru atât în România, cât și în străinătate, acolo unde a reușit să își îndeplinească un vis. Artistul a mers în Statele Unite ale Americii acolo unde a primit o stea pe celebrul bulevard Walk of Fame.

Citește și: Artista Mihaela Staicu susține că s-a iubit cu Vali Vijelie: „M-a furat de pe stradă. M-a dus…'

Citește și:Ce bacșiș a primit Vali Vijelie într-o seară, la o cântare. Și-ar fi putut cumpăra o casă: „A venit un băiat…”

Citește și:Cum se descurcă Eliza, fiica Adrianei Iliescu, la cele două facultăți la care studiază: „Îmi cere sfaturi…”

Citește și:Mihai Bendeac a fost testat pentru alcool și droguri, după ce a fost oprit de polițiști în trafic: „Parcă toată legenda din jurul meu se ducea de râpă…”

Vali Vijelie și-a cumpărat stea pe Walk of Fame

Vali Vijelie trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața sa. A reușit să devină unul dintre cei mai apreciați maneliști din România, iar de curând și-a surprins fanii cu o stea pe Walk of Fame. Recent, artistul a postat pe rețelele de socializare câteva imagini cu steaua care poartă numele pe bulevardul Walk of Fame.

Potrivit Spynews, artistul ar fi plătit suma de 55.000 de dolari pentru a-și pune numele pe steaua de pe Walk of Fame. Înainte să achite această sumă de bani, Vali Vijelie a avut nevoie de nominalizarile fanilor său. Un comitet a analizat situația și și-a dat acceptul pentru ca artistul să beneficieze de o asemenea stea. : „NO.1'/„Să trăiți 100 de ani maestre!'/„Bravo Vali , sunt mandru de tine!', potrivit comentariilor lăsate la fotografia lui Vali Vijelie.

Câți bani cere Vali Vijelie la un eveniment

Vali Vijelie s-a făcut remarcat în urmă cu mulți ani, fiind coleg de breaslă cu Adi Minune, Florin Salam sau Adi de la Vâlcea. Așadar, cei care își doresc ca la nuntă sau botez să le cânte Vali Vijelie, trebuie să scoată din buzunar suma de 4.000 de euro/oră.

Trebuie știut că ești cine ești cât ești pe scenă. Când ai coborât, ești la fel ca toată lumea, iar ca să rămâi în top, tot timpul trebuie să muncești și să îți dai interesul pentru meseria pe care o ai', declara artistul în urmă cu ceva timp.

Drama lui Vali Vijelie

Artistul a fost invitat în emisiunea lui Denise Rifai, de la Kanal D și a vorbit despre dramele care i-au marcat existența. Vali Vijelie a povestit că unul dintre cele mai grele momente din viața sa a fost când mama sa a încetat din viață, chiar de ziua lui de naștere.

'Eu sunt născut pe șapte a șaptea (7 iulie). Eu niciodată nu-mi fac ziua. Am terminat casa și dorința mea era să vină mama chiar de ziua mea și să fac petrecere. Atunci, am trimis-o pe soția mea acasă la ea și… mi-a spus că nu se simte bine. Am dus-o la spital. Nu am mai făcut nicio zi onomastică. De atunci… nu-mi mai fac ziua.', a povestit Vali Vijelie.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton