Rețetă de pâine de casă. Aveți nevoie de trei ingrediente

 Ifrim Georgiana
.

Rețetă de pâine de casă. Pâinea este un aliment nelipsit de pe mesele românilor. Dacă vrei să renunți la pâinea din comerț și să-ți surprinzi plăcut familia, nu ezita să încerci recomandarea noastră. Iată ingredientele necesare și modul de preparare!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Rețetă de pâine de casă. Pâinea este un aliment de bază în alimentație și nu lipsește de la nicio masă. Cumpărat din comerț, acest aliment poate duce la probleme de sănătate, din cauza conținutului ridicat de calorii, grăsimi și zahăr. În acest caz, prepararea pâinii în casă poate fi o idee excelentă. Mai jos, regăsești o rețetă formată din trei ingrediente și care nu necesită frământare.

Citește și: Rețetă de supă de curcan cu găluște

Citește și: Rețetă de clătite cu mere rase în aluat. Un desert gustos și simplu de făcut

Citește și: Rețetă de burrito mexican

Citește și: Rețetă de pui în sos de portocale. Se prepară simplu și rapid

Rețetă de pâine de casă – Ingrediente

1/2 căni făină

2 lingurițe de sare de mare

2 lingurițe de drojdie

2/3 căni de apă (100 grade F)

Rețetă de pâine de casă – Mod de preparare

1. Toate ingredientele de mai sus se amestecă într-un bol încăpător. Puteți folosi o lingură de lemn sau un tel pentru a face acest lucru. Când obțineți un aluat umed și zgrunțuros, lasați-l la dospit pentru aporximativ două ore.

2. Între timp, cuptorul se preîncălzește la la 450 grade F, potrivit spynews.ro.

3. Aluatul se presară cu făină, iar cu ajutorul unui cuțit puteți cresta partea de sus pentru a obține un model. Ulterior, acesta se așează într-un vas cu capac și se bagă la cuptor.

4. După 35 de minute, scoateți capacul și mai lăsați pâinea neacoperită în cuptor pentru aproximativ 10 minute. Poftă bună!

Sursa foto: Freepik

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton