Vali Vijelie, adevărul despre fiul nelegitim. Ce i-a făcut manelistul, după ce Florin a ajuns în penitenciar: "Dacă nu muncești..."

 Laciu Andreea
.

Vali Vijelie și-a deschis sufletul în fața jurnalistei Denise Rifai. Printre subiectele aduse în discuție în timpul interviului s-a numărat și povestea legată de fiul nelegitim al manelistului.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Puțină lume știe despre Florin Cristian Florea, primul copil al lui Vali Vijelie. El nu a fost recunoscut de manelist, iar acum a recunoscut ce relație are, de fapt, cu băiatul lui. Cu toate că în acte nu este fiul lui Vijelie, în realitate cântărețul a avut grijă mereu să îl ajute cu bani.

Florin a venit pe lume dintr-o relație anterioară, înainte de căsnicia cu actuala soție. Din păcate însă, viața bărbatului nu a fost mereu cu bucurii. El a ajuns în atenția presei din România, după ce a fost condamnat la închisoare.

maxresdefault-7maxresdefault-7

Cine este fiul nelegitim al lui Vali Vijelie

Florin, fiul nelegitim al manelistului, a fost încarcerat în anul 2014, pentru furt calificat. El și-a executat pedeapsa în Penitenciarul Găești, informează Wowbiz. Fiul lui Vijelie a furat un automobil de lux, din parcarea unui restaurant. Jaful a avut loc în anul 2010. După ce l-a scos din parcare, s-a plimbat cu el toată noaptea, prin București, până când l-a avariat.

Atunci când l-au prins polițiștii, aceștia au descoperit că bărbatul nu deținea un permis de conducere. Mai mult decât atât, a prezentat și o alcoolemie de 0,40 mg/l alcool în aerul respirat. Abia la acel moment s-a aflat în presă că Florin Cristian Florea este, de fapt, fiul ascuns de Vali Vijelie.

Citește și: Pepe a dezvăluit de ce a refuzat să participe la Survivor: „Eu fac urât, mă transform'

Citește și: Cum arată fiica lui Vali Vijelie. Cati e foarte frumoasă și adoră să pozeze sexy

Citește și: Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman aveau planuri de nuntă! Ce-și reproșau în timpul relației

Citește și: Cum arată soția lui Vali Vijelie. Artistul și Carmen Rusu s-au căsătorit acum 17 ani

Ce s-a întâmplat cu fiul manelistului, după ce a fost eliberat

În prezent, Florin este căsătorit, s-a mutat în Marea Britanie și are o relație bună cu tatăl său. Cu toate acestea, Vali Vijelie încă are niște regrete legate de el.

'Regret că nu m-a ascultat. El a fost la mama lui de mic și de fiecare dată i-am spus să învețe o meserie. Eu, prin meseria pe care o am, nu pot să stau nici cu copiii pe care-i am acuma. Pentru că vin dimineața de la studio sau de la nuntă, ne vedem la masă, discutăm, dar atât. De educație se ocupă soția mea. Eu sunt cel care le întrețin confortul. Acum, cu Florin am o relație foarte bună, cu toate că a mai greșit el acum, dar l-am înțeles. I-am spus așa: 'Dacă nu muncești, cu mine o închizi', a spus Vali Vijelie.

Cine este soția lui Vali Vijelie

Vali Vijelie este căsătorit de 17 ani cu Carmen Rusu, femeie care i-a dăruit doi copii. Artistul mai are doi băieți, dintr-o relație anterioară. Carmen Rusu a devenit cunoscută în momentul în care cei doi soți au fost protagoniștii unui reality-show, în care și-au expus viața de zi cu zi.

‘Soției îi spun nevestică, așa o alint eu. Ea îmi zice Vali, mai ales când se enervează. Cel mai des îmi cert copii dacă mint. Orice greșeală ar face, le-am spus să vină să-mi spună, că le pot da sfatul cel mai bun.

Le dau bani mereu dacă am. În familia mea, nu se cheltuie mulți bani. Eu nu sunt cheltuitor, dau toți banii pentru viitorul lor.’, spunea Vali Vijelie în urmă cu câțiva ani.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton