Alessia susține că au fost emise două ordine de protecție împotriva fostului soț: "Fac terapie la psiholog"

 Cica Cristina
.

Cântăreața Alessia a cerut ordin de protecție împotriva fostului soț, după o relație de 15 ani. Vedeta a decis să rupă tăcerea și să vorbească despre cum a ajuns în această situație. Ce s-a întâmplat, de fapt, între ei!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Alessia și soțul ei, Ionut s-au despărțit după mai bine de 15 ani împreună, iar divorțul nu este unul amiabil, precum și-au propus de la bun început de dragul copilului lor.

Cei doi urmează să se întâlnească la tribunal, pentru a disputa custodia fiului lor în vârstă de 3 ani.

Alessia-1-1Alessia-1-1

Suntem într-un proces care nu ne convine niciunuia. Suntem în proces pentru custodie, dar nu am primit nici un termen. A greșit Alessia. A făcut ceva ce nu trebuia făcut. Legile din România sunt făcute pentru a le apăra pe femei.

Am primit ordin de protecție pentru cinci zile, dar eu nici nu eram acolo când s-a intamplat acțiunea. Fiecare are versiunea lui, de aceea suntem și în proces. Nu există nici o relație între noi acum, vorbim doar când e să văd copilul și atât’, a declarat fostul soț al Alessiei.

Citește și: Alessia a cerut ordin de protecție împotriva fostului soț.Primele declarații ale bărbatului

Citește și: Alessia s-a împăcat cu tatăl copilului ei, la 6 luni de la divorț:'Și-a dat seama că cel mai bine e acasă'

Citește și: Cum și-a descoperit Costi Diță, alias Giani din Las Fierbinți, pasiunea pentru actorie:„La primul examen la teatru am luat nota 1/ EXCLUSIV

Citește și: Doru Todoruț, adevărul despre fosta soție, după ce l-a dat în judecată.Cum se înțeleg acum

Alessia: „Au fost două ordine de protecție”

După aceste declarații, Alessia rupe tăcerea și povestește cum s-au petrecut lucrurile între ei.

Artista a plecat din București cu fiul ei, dat fiind că fostul ei partener devenise violent. În plus, potrivit spuselor vedetei, pe numele bărbatului ar fi fost emise două ordine de protecție: unul pe 5 zile, iar celălalt pentru trei luni. Cele întâmplate între ei au determinat-o pe Alessia să apeleze la terapie la psiholog.

'Nu ne mai înțelegeam de mult timp. Au fost două ordine de protecție, unul de cinci zile și unul de trei luni. Eu încă fac terapie la psiholog, am fost și cu copilul la psiholog', a spus Alessia la Antena Stars.

Alessia: „Părinții lui sunt principalii vinovați”

Alessia a continuat seria dezvăluirilor și a precizat că părinții lui ar fi fost, în principiu, vinovați pentru situația în care se regăsesc acum. Aceștia s-ar fi băgat în relația lor de la bun început, ceea ce a înrăutățit lucrurile.

'Părinții lui sunt principalii vinovați pentru tot ce s-a întâmplat în relația noastră. S-au băgat în familia noastră aproape de la început‘, a mai spus ea, potrivit sursei citate.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton