Vali Ionescu de la Voltaj s-a însurat! Prima imagine de la nuntă

 Dumitrache Medeea
.

Vali Ionescu de la Voltaj s-a însurat! Nunta religioasă a avut loc ieri, iar în această seară se va ține petrecerea. Artistul promite să fie distracție pe cinste și a pregătit și o tematică pentru invitați. În plus, Vali Ionescu va avea și invitați speciali la party.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Vali Ionescu și iubita sa, Florentina, au pășit în fața lui Dumnezeu și și-au unit destinele. Nunta religioasă a avut loc ieri, iar cei doi au fost vizibil emoționați. În această seară va avea loc marea petrecere.

prunus1prunus1

Vali Ionescu s-a însurat!

Și cum orice nuntă trebuie sărbătorită ca atare, cei doi vor încinge în această seară o petrecere pe măsură. Vali Ionescu și Florentina nu și-au dorit să fie un moment obișnuit și au pregătit o tematică specială, fix pe gustul artistului. Pe invitați îi așteaptă o petrecere rock!

Citește și: Elena Băsescu, vacanță alături de fostul iubit Cătălin Tomata și copii.

Citește și: Marius Moga: „Am mers la psiholog pentru că am crezut că sunt un impostor'

Citește și: Nadine, dramă neștiută! Cu ce s-a ocupat, de fapt, în SUA:

Citește și: Fiica Andreei Berecleanu are un nou iubit.

Pentru a face evenimentul și mai special și pentru a-și surprinde cu adevărat invitații, la petrecerea celor doi vor cânta trupa Iris și Ovidiu Ioncu Kempes de la Cargo. Pentru a se bucura alături de proaspeții însurăței, colegii de la Voltaj și-au luat și ei liber.

Tragediile prin care a trecut Vali Ionescu

Vali Ionescu zâmbește acum și este fericit alături de proaspăta sa soție. Însă viața lui nu a fost numai lapte și miere.

Artistul și-a îngropat două soții, dar și o fiică. Au trecut 18 ani de la ultima tragedie, cea pentru care s-a învinovățit. Vali Ionescu era la volanul mașinii care s-a izbit de un TIR și a produs o mare pierdere pentru acesta. Acesta a fost găsit vinovat pentru producerea accidentului auto.

Colegii de trupă au fost mereu alături de Vali Ionescu și au reușit să îl scoată din depresie. În viața sa a apărut și Florentina, cea care l-a făcut din nou să zâmbească și i-a dăruit o fetiță, pe Clara.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton