Elena Băsescu, vacanță alături de fostul iubit Cătălin Tomata și copii. „Tătic la datorie”

 Dumitrache Medeea
.

Elena Băsescu profită de vară alături de copii, dar și de fostul iubit, Cătălin Tomată. Vedeta a postat fotografii din vacanță și pare că se distrează de minune alături de familie. Însă, întrebarea care stă pe buzele tuturor este: s-au împăcat Eba și Cătălin Tomată?

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Elena Băsescu și-a surprins urmăritorii în momentul în care a postat imagini din vacanță. Fiica fostului președinte al României nu este plecată doar cu copiii, ci și cu fostul iubit, Cătălin Tomată.

eba8eba8

Elena Băsescu, vacanță alături de fostul iubit

Elena Băsescu a plecat în vacanță alături de Cătălin Tomată, fostul ei iubit. Cei doi au împreună o fetiță așa că este posibil ca vacanța să fie la comun pentru cea mică. Însă mulți se întreabă dacă există și posibilitatea unei împăcări.

Citește și: Elena Băsescu, în instanță cu Cătălin Tomată pentru custodia fetiței lor!

Citește și: Elena Băsescu și Cătălin Tomată au îngropat securea războiului.

Citește și: Bianca Drăgușanu și Victor Slav, puși în dificultate de fiica lor:

Citește și: Nadine, dramă neștiută! Cu ce s-a ocupat, de fapt, în SUA:

Eba nu a lăsat prea multe de înțeles în imaginile postate pe Instagram, singurul comentariu pe care l-a făcut fiind „Tătic la datorie'.

Fostul ei iubit, Cătălin Tomată, a fost filmat de Elena Băsescu în timp ce se afla în piscină alături de fiica lor în vârstă de trei ani, Anastasia.

Elena Băsescu și Cătălin Tomată s-au despărțit în 2019

Elena Băsescu și Cătălin Tomată au format un cuplu timp de doi ani. Cei doi au pus capăt relației în 2019, într-un moment total neașteptat. Primul indiciu care arăta că cei doi nu ar mai fi împreună a fost faptul că Eba s-a prezentat singură la botezul fiicei Elenei Udrea.

De curând a fost ziua de naștere a fiicei lor, moment în care cei doi au fost văzuți pentru prima dată împreună după divorț.

Anastasia, fiica cea mică a Elenei Băsescu și a lui Cătălin Tomată a împlinit vârsta trei ani, iar părinții i-au organizat o petrecere tare specială! Celei mici i-au fost alături prietenii și familia, iar Elena Băsescu și Cătălin Tomată au ornat spațiul cu baloane, decoruri care mai de care mai frumoase și tortul a fost pe măsura așteptărilor, decorat întru totul după placul micuței.

Mai mult decât atât, Elena Băsescu și Cătălin Tomată s-au revăzut, profitând astfel de ocazie. La doi ani de la separare, cei doi s-au fotografiat împreună alături de Anastasia, au răsfățat-o și i-au făcut numeroase cadouri și surprize.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton