Vali Bărbulescu a fost eliminat de la "Ferma". Vrea să își îndeplinească dorința de a deveni pilot

 Pirvu Cristina
.

Vali Bărbulescu se pare că ar fi părăsit emisiunea „Ferma” de la Pro TV. După ce a ocupat un loc în fermă și nu la cabană, acolo unde a stat peste o lună, el nu ar mai fi făcut față competiției. 

Se pare însă că nu s-au ținut de plan și, după doar o săptămână de acolodare, Vali Bărbulescu este eliminat din Fermă.  Faptul că revine în București nu-l dezamăgește prea tare pe Vali Bărbulescu, căci are planuri mărețe pentru acest an.

„Am încă sufieciente dorințe neîmplinite. În curând sper să-mi îndeplinesc dorința de a deveni pilot de avion. E ceva la care visez de când eram mic. Încep școala de pilotaj și apoi cine știe, poate veți auzi pe un zbor de linie o voce de radio spunând „Vă vorbește căpitanul Bărbulescu', a spus Vali conform Libertatea. Singura lui dezamăgire este aceea că nu a reușit să obțină marele premiu, bani pe care i-ar fi investit în educarea unor copii lipsiți de susținere.

„Cu banii din premiu voiam să fac un hub creative pentru elevii de liceu. Sunt atâtea talente irosite din lipsă de susținere, vreau să-mi las mai departe experiența mea de 25 de ani', a mai spus Bărbulescu.

Cine e iubita lui Vali Bărbulescu

La prima vedere am crede că Vali Bărbulescu nu are nicio obligație și că între el și Otniela, colega lui de la Ferma, există o atracție. Ei bine, Vali Bărbulescu are o iubită de foarte mulți ani pe care chiar a cerut-o în căsătorie în urmă cu 8 ani.

Foto:

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton