Ce a făcut Valentina Pelinel la prima întâlnire cu Cristi Borcea: „Eu sunt timidă, dar așa am simțit să fac atunci”

 Martin Lorena
.

Ce a făcut Valentina Pelinel la prima întâlnire cu Cristi Borcea. Cristi Borcea și Valentina Pelinel formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbizul românesc. Deși acum au o familie absolut superbă, cu trei copii minunați, la începutul relației lucrurile nu au fost atât de simple. Iată ce a făcut modelul la prima întâlnire cu actualul ei soț!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Valentina Pelinel și Cristi Borcea formează un cuplu extrem de admirat din showbizul românesc. Cei doi au construit împreună o familie absolut superbă, cu trei copii: două fete gemene Indira și Rania în vârstă de doi ani și un băiețel, Milan, de 5 ani. Între model și fostul patron Dinamo s-a legat o poveste de dragoste încă de la prima interacțiune!

Valentina-Pelinel-3Valentina-Pelinel-3

Recent, în cadrul unui podcast moderat de Nasrin Ameri, Valentina Pelinel a vorbit deschis despre prima interacțiune cu Cristi Borcea. Iată declarațiile!

Citește și: Cum reușește Valentina Pelinel să-l țină pe Cristi Borcea lângă ea: „Libertatea pe care o acorzi…'

Citește și: Gemenii Mihaelei și ai lui Cristi Borcea, Melissa și Angelo, au împlinit 18 ani!

Citește și: Băiatul cuplului Valentina Pelinei – Cristi Borcea a împlinit 5 ani

Citește și: Andreea Bălan, după ce a fost amenințată de George Burcea cu Protecția Animalelor: „Cățelul e bolnav și necesită tratament zilnic’

Ce a făcut Valentina Pelinel la prima întâlnire cu Cristi Borcea

Valentina Pelinel a explicat faptul că la prima sa întâlnire cu Cristi Borcea a avut o reacție neașteptată. Aceasta s-a dus și i-a sărit direct în brațe bărbatului cu care ulterior și-a împărțit viața. Ea recunoaște că a făcut multe sacrificii de-a lungul timpului, însă susține că toate au meritat și au ajutat în construirea familiei sale.

„Prima mea amintire rămâne de când l-am văzut prima dată. M-am dus la el și i-am sărit în brațe! Nu am să uit niciodată. Eu sunt o fire timidă, dar așa am simțit atunci să fac. Amândoi am sacrificat enorm ca să fim împreună și să avem o familie. Am lăsat lumea rea să-și facă o mie de scenarii. De când ne știm ne-am plăcut. A fost o chimie între noi înainte de orice, pentru ca noi vorbeam foarte mult', a declarat ea.

„Eu nu sunt în relația asta pentru bunurile soțului meu!'

Valentina Pelinel a mai explicat faptul că ea și Cristi Borcea au făcut un contral prenupțial pentru a nu exista discuții în cazul unui divorț. Ea a menționat faptul că nu este în această relație pentru bunurile soțului său și că este cu el de 8 ani din pură iubire.

„Noi avem separare de bunuri. Eu nu sunt în relația asta pentru bunurile soțului meu! Fiecare pleacă cu ce a venit dacă va fi să ne despărțim! Eu, când am intrat în căsătoria cu Cristi, aveam un apartament la New York. Eu voiam să plec din țară, să-mi fac o viață nouă acolo. Cel mai greu mi-a fost să aleg. Momentul acela când Cristi mi-a spus: „ori pleci la New York, ori rămâi aici cu mine sa te lupți' Nu sunt genul să plec la rău. Eu îmi doream o familie. Așa a fost să fie, mai întâi la rău și apoi la bine. Mie mi-a lipsit el, pentru că eu pe el am vrut', a mai spus ea.

Sursă foto: Facebook, Arhivă VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton