DESCOPERIȚI NOUA ARTĂ DE ACOPERIRE CU FONDUL DE TEN  CATRICE HD LIQUID COVERAGE

 bogdan.galca
.

Cel mai bine vândut produs de la Catrice are acum un nou ingredient – NIACINAMIDE, ingredient universal pentru o piele strălucitoare de vis.

Cel mai bine vândut produs al nostru, chiar mai bun

Vești bune pentru toți iubitorii de produse de infrumusețare! Bestseller-ul nostru, fondul de ten HD Liquid Coverage, sărbătorește relansarea sa. Formula este acum chiar mai curată, fără particule de microplastic și este îmbogățită cu niacinamidă care perfecționează pielea.

Efect de a doua piele

Fondul de ten HD Liquid Coverage se simte ca o a doua piele și creează un ten mat catifelat, perfecționat – timp de până la 24 de ore! Textura ultra-ușoară, lichidă, cu acoperire ridicată dar cu aspect natural, ascunde imperfecțiunile pielii și este, de asemenea, rezistentă la apă, rezistentă la transpirație și la transfer.

Formula conține niacinamidă care are efecte multiple asupra pielii.

Niacinamida, cunoscută și sub numele de nicotinamidă, este o formă de vitamina B3 care este solubilă în apă, ceea ce înseamnă că nu este stocată în organism și este important să se refacă.

Niacinamida este esențială pentru obținerea acelei străluciri mult râvnite. Beneficiile de strălucire ale acestui ingredient sunt în mare parte rezultatul tuturor numeroaselor proprietăți de îmbunătățire a tenului combinate, cum ar fi capacitatea sa de a păstra hidratarea pielii, de a reduce roșeața, de a estompa petele întunecate și de a proteja pielea de factorii de stres din mediu.

Ten gras? Mixt? Matur? Nu contează! Acest ingredient calmant este considerat a fi o alegere excelentă pentru toate tipurile de piele- chiar și pentru pielea sensibilă. De obicei, este foarte bine tolerat și adesea recomandat ca o opțiune inteligentă pentru cei cu piele sensibilă sau pentru oricine caută o formulă blândă dar eficientă, hrănitoare pentru piele.

Beneficiile multiple ale niacinamidei îl fac esențial pentru orice rutină de îngrijire a pielii anti-îmbătrânire. Acest ingredient promovează o piele cu aspect mai tineresc și poate, de asemenea, să minimizeze aspectul liniilor fine și al ridurilor cu abilitățile sale puternice de hidratare și netezire a pielii.

• REZISTĂ 24 DE ORE

• CU NIACINAMIDE

• REZISTENT LA APĂ

• REZISTENT LA TRANSPIRAȚIE

• FĂRĂ ULEIURI

• FĂRĂ PARTICULE DE MICROPLASTIC

• FĂRĂ PARABENI ȘI ULEIURI MINERALE

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton