Valentina Pelinel – Petrecere baby shower cu puţin timp înainte de naştere

 Florentina Liutic
.

Însărcinată cu primul ei copil, Valentina Pelinel a organizat un baby shower pentru acesta, la care şi-a invitat câteva prietene foarte bune.

 

Valentina a trăit ani buni în America, aşa că este familiarizată cu acest tip de petrecere la care invitaţii aduc diverse cadouri pentru bebeluş.

 

Printre invitatele Valentinei Pelinel s-au aflat Anca Serea, însărcinată cu al 5-lea copil care va veni pe lume în zilele următoare, Roxana Iliescu, dar şi profesoara de gimnastică Luminiţa Nicolescu.

 

„Prietene dragi, cadouri pentru bebelus poznas, energie pozitiva, universul meu', a scris Valentina pe pagina sa de Facebook, postând o fotografie cu invitatele ei.

 

„Am petrecut cateva ceasuri minunate la prima petrecere organizata a bebelusului poznas! Sa fii sanatos si norocos micutule!', i-a urat Anca bebeluşului.

 

Valentina Pelinel a purtat cu această ocazie o rochie mov, scurtă, şi s-a bucurat de compania prietenelor ei. Pregatirile par a fi încheiate, vedeta achiziţionând de curând un cărucior de culoare bej, dar şi un kit de recoltare a celulelor stem. Valentina ar trebui să nască luna aceasta, ea optând pentru o naştere naturală.

 

Valentina Pelinel a avut o sarcină fără probleme şi a fost foarte activă în această perioadă. A fost prezentă la evenimentele mondene, a făcut mai multe şedinţe foto şi a făcut sport.

 

Foto: Facebook

 

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton