Ceremonia de deschidere a Festivalului de film de la Cannes, ediţia a 69-a

 Florentina Liutic
.

„Declarăm deschisă cea de-a 69-a ediţie a festivalului de film de la Cannes', au spus aseară în cor Vincent Lindon, cştigătorul premiului pentru Cel mai bun actor anul trecut şi actriţa americană Jessica Chastain, extrem de elegantă într-o rochie galbenă.

 

După parada juriului condus anul acesta de australianul George Miller, pe covorul roşu şi-a făcut apariţia echipa filmului „Cafe Society', regizat de Woody Allen şi prezentat în afara competiţiei oficiale.

 

Numeroase staruri au putut fi admirate pe covorul roşu în prima seară, de la Blake Lively, însărcinată cu al doilea copil, la Julianne Moore, Eva Longoria sau Naomi Watts.

 

În cele 11 zile de festival, sunt aşteptaţi la Cannes numeroşi actori de top, Marion Cotillard, Russell Crowe sau Charlize Theron, dar si George Clooney şi Julia Roberts, care îsi vor prezenta cel mai nou film al lor, „Money Monster', în regia lui Jody Foster.

 

3 regizori romni se află anul acesta în competiţie la Cannes, Cristian Mungiu, Cristi Puiu şi Bogdan Mirică sperând la câştigarea unui trofeu la cea de-a 69-a ediţie a celui mai cunoscut festival de film.

 

Foto: Hepta

 

Kirsten DunstKirsten Dunst

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton