Valentina Pelinel, însărcinată cu gemene, a îmbrăcat o rochie foarte mulată. Mesajul emoționant transmis de ziua lui Cristi Borcea

 Stamen Diana
.

Este bucurie mare în familia Valentinei Pelinel, astăzi 17 ianuarie, este ziua de naștere a lui Cristi Borcea. Vedeta i-a transmis un mesaj absolut emoționant, care cu siguranță îl va impresiona pe afacerist. Valentina Pelinel, însărcinată cu gemene, a îmbrăcat o rochie extrem de mulată.

În familia lui Cristi Borcea sunt numai motive de fericire în ultima perioadă. Fostul acționar de la Dinamo s-a căsătorit cu femeia cu care spune că va rămâne toată viața, urmează să fie tată de gemene, iar Valentina Pelinel îl iubește necondiționat. Cu ocazia zilei de naștere a soțului ei, Valentina Pelinel a transmis public un mesaj pentru Cristi Borcea, în care îi declară toată dragostea ei.

'Unul langa altul, fata in fata, mereu impreuna, chiar si in momentele cand totul parea pierdut. Uneori, viata bate filmul si iubirea invinge. Iubitul meu, sotul meu, tatal copiilor mei, partenerul si prietenul meu, toti in acelasi om, pe care l-am ales si pe care inainte de a- l iubi, il respect si admir. La multi ani, iubirea mea!', este mesajul pe care Valentina Pelinel i l-a transmis soțului ei.

Tabloul de familie este complet. Micuțul Milan este fericit că tatăl lui este acasă și deja a început să-i copieze gesturile și atitudinea acestuia, așa cum se poate observa în fotografia de mai jos. Pentru ședința foto, Valentina Pelinel a îmbrăcat o rochie lungă foarte mulată, care i-a pus burtica de graviduță în evidență, dar și formele sale. Viitoarea mămică este însărcinată în cel de-al doilea trimestru și pare că nu a luat mult în greutate.

Valentina Pelinel a dezvăluit numele gemenelor

Valentina Pelinel a dezvăluit pentru prima oară numele gemenelor sale și ale lui Cristi Borcea. Fostul model a făcut o alegere neașteptată, dar nu în privința numelui, ci a faptului că ambele micuțe se vor numi la fel: „Mi-am dorit tare, chiar şi după Milan, să mai am copii. Îmi doream foarte tare încă un copil, nu neapărat doi. (…) M-au cuprins toate emoţiile şi aşa o adrenalină… Cristi s-a bucurat tare! (…) Maria o să fie un nume. Vor avea, evident, şi un nume de sfânt. Vor fi amândouă Maria’, a declarat Valentina pentru Star Matinal.

Citește și: Primul iubit al Valentinei Pelinel avea 70 ani. Victor Hugo a ajutat-o să fie celebră în America: 'Mi-a adus protecție'

Citește și: Valentina Pelinel s-a îngrăşat 15 kilograme pe parcursul sarcinii cu gemeni. A întâmpinat câteva probleme până acum

FOTO: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton