Cum arată Alina Ceușan nemachiată. Toate fotografiile ei sunt editate: ”Instagramul nu este viața reală”

 Stamen Diana
.

Alina Ceușan este una dintre cele mai cunoscut bloggerițe din România și are sute de mii de urmăritori pe social media. Este un model pentru multe tinere, iar acestea se inspiră de fiecare dată de la ea. Alina Ceușan a avut curajul să apară nemachiată pe rețelele de socializare.

Are poze cu zeci de mii de like-uri și este cunoscută în toată România. Alina Ceușan este bloggerița care a reușit să fie cel mai bine plătit influencer, iar pentru asta muncește foarte mult. Deși în fotografiile pe care le postează pe rețelele de socializare aceasta pare a fi fără imperfecțiuni, tânăra din Cluj a luat o decizie ca o perioadă să dezvăluie urmăritorilor ei cum arată fără să-și editeze absolut deloc pozele. Așa că, timp de o săptămână, Alina Ceușan nu se va machia absolut deloc, iar pe pozele sale nu va aplica niciun filtru.

'Pentru cine nu mă cunoaște, eu sunt Alina Ceușan. M-am născut pe 1 iunie 1992. Sunt blogger, vlogger, creator de conținut online și co-fondatoarea unui brand de costume de baie. Am fost pasionată de fashion dintotdeauna. Nu am avut prea multe, pentru provin dintr-o familie modestă, dar o fată poate visa. (…) Blogul meu a început de fapt ca un examen la facultate și a evoluat în mod natural în online, unde pot să-mi împărtășesc inspirația pentru tot. Eu nu vă numesc urmăritori, pentru că îmi place să vă spun comunitatea mea online, mulți sunteți cu mine de la ziua zero și apreciez asta. De când am început să am cont pe Instagram, în 2012, eu niciodată nu am postat o fotografie fără să folosec filtru, iar acesta este unul dintre motivele pentru care am ales să fac acest filter detox – să vă arăt cum arăt fără să-mi editez pozele. Motivul pentru care fac asta este că vreau să știți că în spatele oricărei fotografii pe care o vezi pe Instagram nu este doar multă muncă, ci și o mulțime de sacrificii. Uneori trebuie să muți lucrurile din jurul tău, trebuie să editezi, uneori trebuie să aștepți să fie unghiul perfect și lumina perfectă pentru poza perfectă. Instagramul nu este viața reală. În altă ordine de idei, eu cred că facem asta pentru că vrem să vă arătăm ceva frumos și care să vă inspire. (…) Am suișuri și coborâșuri, atacuri de panică și momente proaste. Am luptat și am muncit o gramadă ca să ajung aici.', a scris Alina Ceușan pe una dintre rețelele de socializare.

Alina CeușanAlina Ceușan

Citește și: Adina Alberts, chirurg estetician, despre Alina Ceușan: 'Transformarea e remarcabilă'

Citește și: Dacă internetul ar dispărea, Alina Ceușan spune că s-ar apuca să scrie o carte

FOTO: Instagram 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton