Valentina Pelinel, declarații despre al patrulea copil cu Cristi Borcea: „Nu spun nu”

 Lupescu Anca
.

După ce a scăpat de infecția cu covid-19, Cristi Borcea, Valentina Pelinel și restul familiei au plecat împreună la munte. Cei doi le-au luat pe gemene și pe fiul lor și au plecat la munte, pentru o scurtă vacanță. Cei patru s-au fotografiat împreună și formează o familie frumoasă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Valentina Pelinel și Cristi Borcea au plecat în vacanță alături de fiul lor, Cristian Milan și gemenele Rania Maria și Indira Maria, de unde au postat și fotografii.

‘Ei sunt comoara mea! Da, sunt fericit. Mi-am luat pauză de la afaceri, de la tot, cât timp au stat ei aici, lumea poate să meargă înainte și fără mine. Le-am dedicat lor timpul, fiindcă mi-era dor de ei. A început să mă prindă bine viața de familist.’, declara despre familia sa, cu puțin timp în urmă, Cristi Borcea.

Valentina Pelinel, despre încă un copil: „Nu spun nu'

Valentina Pelinel a declarat că și-ar mai dori copii, chiar dacă momentan casa este plină și a reușit să obțină un echilibru în ceea ce privește programul gemenelor și al lui Milan. Totuși, vedeta nu exclude încă un bebeluș pe viitor.

descărcare-20-1descărcare-20-1

„Nouă ne plac, dar deocamdată avem casa plină de copii. Nu spun nu, cine știe ce îți poate aduce ceasul. De când îi avem pe cei mici, suntem foarte fericiți. Evident că nu este deloc ușor, mai ales la vârstele acestea, dar satisfacția e mare. Nu se compară cu absolut nimic pe lumea asta zâmbetul lor, bucuria din ochii lor. E un sentiment special, unic', a declarat Valentina pentru Click.ro.

Citește și: Scandal monstru între Mircea Badea și Dorian Popa. Prezentatorul Tv s-a enervat la culme:Trebuie să îl bage la pușcărie

Citește și: Delia a dezvăluit că suferă de o boală rară!Cu ce probleme se confruntă artista

Citește și: Karmen a avut COVID-19! Cum se simte acum:„E foarte dificil acest virus

Ea a vorbit și despre ritualurile de frumusețe pe care le are, dar și despre stilul ei de viață, spunând că petrece câte o oră pe zi la sala de fitness, de luni până vineri.

„I-am dat pe toți la grădiniță. Grădinița este la doi pași de casa noastră. Milan este ok, s-a obișnuit, penteu gemene a fost un pic mai delicat. Dar stau doar patru ore, program scurt, apoi vin acasă, dorm acasă. În intervalul acesta am timp să mă ocup și de mine. Merg la sală, mai fac masaj, am și eu timpul meu, merg la un tratament de întreținere sau la coafor. Mi-am împărțit timpul foarte bine', a mai declarat ea.

Vedeta s pus că de sărbători s-a îngrășat un kilogram, însă nu își face griji în această privință, pentru că îl va da jos destul de repede.

„Abia asteptam să reîncep mișcarea cu profa Luminița Nicolescu. M-am îngrășat un kilogram, ceea ce este bine. Îl voi da jos repede. Săptămâna aceasta am fost pentru prima dată și m-am simțit foarte bine. Fac sală zilnic, de luni până vineri, o oră durează antrenamentele', a mai spus Pelinel.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton