Dorian Popa, adevărul despre operația la nas: "Sunt curios ce vor zice prietenii". Primele imagini cu artistul

 Lupescu Anca
.

Dorian Popa și-a îngrijorat fanii seara trecută, după ce a a ajuns pe patul de spital pentru o operație estetică. Cântărețul le-a explicat că și-a făcut o intervenție la nivelul nasului, după ce a primit numeroase critici din partea internauților legate de această parte a feței sale. 

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Pe contul de socializare al lui Dorian Popa au apărut câteva imagini cu actorul operat în zona nasului. Fanii s-au întrebat ce a pățit, iar până astăzi a fost totul un mister. Iată că, Dorian se ține de șotii și anul acesta, iar totul a fost o frasă făcută apropiaților săi. 

Artistul și-a șocat prietenii și rudele spunându-le ba că și-a făcut o rinoplastie, ba că ar fi fost bătut și a ajuns la spital. 

Printre persoanele contactate de Dorian în timpul farsei s-au numărat atât vedete ale Youtube-ului românesc, cât și rude. Fratele său, Ciprian, Gami, Bianca Adam, Selly și mama acestuia. Toți a fost foarte creduli și au încercat să-i ofere sfaturi. 

dorian-popa4dorian-popa4

Urmăritorii se așteptau să fie muți de uimire la vederea „noului' nas al cântărețului, însă totul a fost doar o farsă. În această dimineața, vloggerul a postat un videoclip în care i-a informat pe fani că niciodată nu va apela la rinoplastie, întrucât nu-l interesează părerile celor din jur.

„Sunt curios ce vor zice toți apropiații, prietenii, vloggeri, când o să mă vadă operat la nas. Tuturor le-am spus că deși sunt conștient că e operația de care aș avea cea mai mare nevoie, ei sunt de părere că nu e nevoie să-mi fac această corecție.', a explicat actorul.

Toată lumea a gustat farsa pe care a făcut-o Dorian, inclusiv membrii familiei, prietenii și fanii lui, care au fost extrem de panicați seara trecută.

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este cover-VIVA-ianuarie-2021-small1-44-763x1024.jpg

Fratele său, Ciprian, a crezut că Dorian a suferit o bătaie, în urma căreia a făcut o contuzie. Acesta l-a întrebat pe vlogger zeci de lucruri despre cum se simte și dacă a avut parte de tratamentele necesare, după care artistul i-a dezvăluit că totul a fost o farsă.

Dorian Popa își schimbă numele

Dorian Popa a reușit să-i șocheze pe fani în urmă cu câteva zile, după ce i-a anunțat că urmează să-și schimbe numele în buletin. Cel care i-a dat ideea a fost un fan, care i-a comentat la unul dintre vlogurile zilnice.

Astfel, în loc de Dorian Laurențiu Popa, cântărețul se va numi Dorian „Hâtz' Popa, după exclamația care l-a făcut celebru și pe care o folosesc mulți dintre fanii săi.

„Lumea mă ştie de Hâtz. Adică, nu ar fi ceva ieşit din comun. Copiii mi-au spus: „păi bine, dacă sărbătoreşti şi 2 milioane de subscriberi pe care îi vei împlini în curând şi 4 ani de Youtube, de ce nu mai faci challenge? Uite, îţi propun challenge-ul buletinului. 

Citește și: Secrete din culisele meseriei de prezentator TV.Cum a învățat Geanina Ilieș să se machieze și de ce se trezea la 3 dimineața

Citește și: Cum se înțelege Anamaria Prodan cu Geanina Ilieș după ce acesta a înlocuit-o emisiunea „Gospodar fără pereche'

Citește și: Roxen vorbește în premieră despre fostul iubit agresiv:„O relație toxică, m-am speriat’/ EXCLUSIV

Citește și: Cristina Șișcanu revine în televiziune.Cu ce post a semnat contractul

(…) Sper ca până în luna februarie, când voi împlini 4 ani de Youtube, să mi se îndeplinească această dorinţă, care, repet, este conformă cu legea Babs şi cu mama mea, sunt obişnuite cu nebunia mea', a povestit vloggerul într-un clip video.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton